E-kirjojen lukulaite joulukuusen alle: miksi PocketBook on paras lahja niin lapsille kuin aikuisillekin

13. joulukuuta 2021

Jos et ole vielä hankkinut joululahjoja läheisillesi, meillä on hyvä idea! Miltä kuulostaisi laite, joka ilahduttaa niin koululaisia kuin isovanhempiakin, tarjoaa sekä huvia että hyötyä, ei vahingoita silmiä ja mahdollistaa täydellisen uppoutumisen lukukokemukseen? Kyllä, tällainen laite on olemassa – nimittäin PocketBook!

Joulu on jo ovella, ja e-kirjojen lukulaite on täydellinen lahja. Miksikö? Seuraavassa muutama fakta, jotka vakuuttavat sinut asiasta.

Miksi PocketBook on täydellinen joululahja lapselle

Haluatko antaa lapsellesi kiinnostavan kirjan, mutta et osaa valita sopivaa? PocketBook-malleissa on riittävästi tilaa kaikille lastenkirjoille, olipa kyse Aarresaaren ja Tom Sawyerin kaltaisista klassikoista tai Soturikissojen ja Harry Potterin kaltaisista nykysuosikeista. Lisäksi laite kaikkine ominaisuuksineen voi olla nykylapsille kiinnostavampi ja kiehtovampi kuin perinteiset kirjat.

Voit myös valita innovatiivisella värinäytöllä varustetun PocketBook-mallin, jotta lapsen lukukokemus on vieläkin innostavampi. Kirjojen piirrokset näyttävät paljon houkuttelevammilta, ja E Ink -teknologia suojaa nuorten lukijoiden silmiä.

PocketBook ja joulupukki suosittelevat näitä malleja: PocketBook InkPad Color ja PocketBook Color.

Miksi PocketBook on täydellinen joululahja teinille

PocketBook on kaikkea muuta kuin uusi laite pelaamiseen, videoiden katseluun ja chattailuun. E-kirjojen lukulaitteemme on tarkoitettu ensisijaisesti lukemiseen, joten some ei vie teinin huomiota pois lukemisesta tai opiskelusta. Mitä tulee oppikirjoihin: PocketBook painaa tuskin tavallista muistilehtiötä enempää, mutta siihen mahtuu kaikki oppimateriaali. Se on siis mitä kätevin ratkaisu opiskelijoille, joiden reppu painaa muutenkin.

PocketBook on myös paljon muutakin kuin e-kirjojen lukulaite! Monissa malleissa on Bluetooth ja mahdollisuus toistaa äänitiedostoja, joten voit kuunnella äänikirjoja, podcasteja, musiikkia, kielikursseja jne. Lisäksi e-lukulaitteilla voi lukea sarjakuvia ja mangaa, mitä teini epäilemättä arvostaa.

PocketBook ja joulupukki suosittelevat näitä malleja: PocketBook InkPad 3 Pro ja PocketBook InkPad Color.

Miksi PocketBook on täydellinen joululahja isovanhemmille

Luuletko, että nykyteknologia on senioreille hankalaa? PocketBookin kohdalla tästä ei ole vaaraa. Laite on uskomattoman helppokäyttöinen ja siten mainio lahja vanhemmille ja isovanhemmille. Kaikissa e-kirjojen lukulaitteissamme on kosketusnäyttö ja kätevät säätöpainikkeet. Useimmat mallit painavat enintään 225 grammaa. PocketBookia onkin siis helppo pidellä ja käsitellä.

E-lukulaitteella myös pystyy nopeasti suurentamaan tekstin sopivaan kokoon. Näin lukukokemus on miellyttävä eikä rasita silmiä. Lisäksi PocketBookiin mahtuu valtava kirjasto: tuhansittain niteitä joka makuun. Eikä tästä sähköisestä kirjahyllystä tarvitse pyyhkiä pölyjä!

PocketBook ja joulupukki suosittelevat näitä malleja: PocketBook Touch Lux 5 ja PocketBook Basic Lux 2.

Miksi PocketBook on täydellinen joululahja rakkaalle

PocketBook-e-lukulaitteet poikkeavat toisistaan ominaisuuksiltaan, kooltaan ja muotoilultaan. Löydät siis varmasti mallin, joka sopii läheisellesi täydellisesti. Laitetaanko pukinkonttiin pienikokoinen ja erittäin kevyt punainen PocketBook Touch Lux 5, joka mahtuu käsilaukkuun – vai iso ja tyylikäs PocketBook InkPad Lite, joka sopii asiakirjojen lukemiseen ja käsittelyyn? Vai pitäisikö laitteen olla vesitiivis tai ääniominaisuuksilla varustettu? Valinta on sinun!

Lisäksi suurella näytöllä varustettu e-kirjojen lukulaite tarjoaa mainion mahdollisuuden romanttiseen lukukokemukseen kahden kesken. Kaikissa nykyisissä PocketBook-malleissa on etuvalo tai SMARTlight-teknologia, joten voit lukea missä ja milloin tahansa: lentokoneessa, hämärässä huoneessa takan ääressä tai jopa vaellusretkellä tähtitaivaan alla.

PocketBook ja joulupukki suosittelevat näitä malleja: PocketBook InkPad Lite ja PocketBook Touch HD 3.

Miksi PocketBook on täydellinen joululahja itselle

Kun hankit lahjoja läheisillesi, ethän unohda itseäsi! Vieläkö joulumieli on hakusessa? Hanki itsellesi joululahjaksi kaipaamasi e-kirjojen lukulaite – tunnethan parhaiten omat tarpeesi!

Valitsitpa minkä PocketBookin tahansa, siinä on silmille turvallinen E Ink -näyttö, kaikkien suosittujen tiedostomuotojen tuki (kirja-, kuva- ja joissakin malleissa äänitiedostot), moderni muotoilu sekä akku, jonka ansiosta voit lukea jopa kuukauden ajan yhdellä latauksella. Uudessa e-kirjojen lukulaitteessasi voi olla mallista riippuen muitakin käteviä ominaisuuksia: värinäyttö, vesitiiviys tai hämärässä lukemisen mahdollistava etuvalo tai SMARTlight-teknologia.

PocketBook ja joulupukki suosittelevat näitä malleja: PocketBook InkPad X ja PocketBook InkPad 3 Pro.

Takaisin
Aa HD