Hyppää suosikkikirjan sivuille ja pelasta superagentti: katso PocketBookin uudet upeat mainokset

17. syyskuuta 2020

PocketBook julkistaa uuden upean YouTube-mainossarjansa 17. syyskuuta. Mainokset kertovat tempautumisesta mukaan kirjan juoneen häivyttäen kirjallisuuden ja tosielämän rajoja.

Uusi mainoskampanja perustuu ”Inside your PocketBook” -ajatukseen, joka oli jo PocketBookin 360 asteen ”Epic fight Sherlock vs. Dracula” -videon taustalla. Vuonna 2019 julkaistu video keräsi yli 15 miljoonaa katselukertaa YouTubessa. Uusissa mainoksissa mukaansatempaava lukukokemus esitetään uudella, vieläkin hullunhauskemmalla tavalla!

Miksi ”Inside your PocketBook”?

Lukijat kertovat jatkuvasti tunteistaan, joita PocketBookilla luetut kirjat herättävät. Jotkut jopa kuvailevat kohtauksia, joissa olisivat toimineet eri tavalla kuin sankari. Lukemista rakastetaan, koska se tarjoaa tilaisuuden paeta todellisuutta ja kokeilla uusia rooleja.

PocketBookin uudet mainokset korostavat juuri tätä. Kirjaa ei ainoastaan lueta, vaan lukija kulkee hetken päähenkilöiden rinnalla eläytyen heidän rooliinsa. Juuri tämä yhdistää lukemisen ystäviä kaikkialla maailmassa.

”Lukeminen mahdollistaa sujahtamisen toiseen todellisuuteen. Toivommekin uusien videoiden muistuttavan siitä, että e-kirjan lukija voi sukeltaa tarinan pyörteisiin niin kotisohvalla kuin kaikkialla muuallakin! E Ink -laitteiden ansiosta lukeminen on nyt mobiilimpaa kuin koskaan”, sanoo PocketBookilla luovana tekijänä työskentelevä Natalia Khomenko-Koehler.

Mistä videosarja kertoo?

Sarjaan kuuluu neljä mainosta: ”The Spy Granny” -toimintapätkä, klassinen romanttinen tarina ”The Shocking Waltz”, “The Sleeping Daddy” -satu ja fantasiaa edustava “The Witches' Lesson”. Katselija pääsee suoraan tarinan huipentumaan, ja muutamassa sekunnissa kirjan fantasiamaailma herää eloon.

Kampanja on juuri alkanut YouTubessa kahdella kiehtovalla tarinalla: ”The Spy Granny” ja ”The Shocking Waltz”. Ne ovat tyyliltään aivan erilaiset, mutta taustalla on sama ajatus: täydellinen uppoutuminen kirjan juoneen.

”The Spy Granny” on hieno vakoojatoimintapätkä, jossa päähenkilöllä on tärkeä tehtävä suoritettavanaan. Näin dramaattinen juoni voi olla suorastaan vaarallinen – tempautuessaan mukaan tarinaan lukija saattaa löytää itsensä keskeltä tulitaistelua! Sitten hän kenties pääsee pelastamaan agentin pahojen pyssymiesten kynsistä. Jos rauhallisempi meno miellyttää enemmän, PocketBookin ”The Shocking Waltz” tarjoaa vuoden ylellisimmät tanssiaiset. Hyviä uutisia: lukijoiden ei tarvitse huolehtia pukukoodista. Onhan historiallista romaania mukavinta lukea omalla kotisohvalla.

Myöhemmin syksyllä PocketBook julkistaa kaksi yhtä kiehtovaa tarinaa: ”The Witches’ Lesson” ja “The Sleeping Daddy”. Katsojat pääsevät opettelemaan luudalla lentämistä sekä hiipimään tulta syöksevän lohikäärmeen luolaan urhean sankarin kanssa!

Uuden sarjan tavoitteena on tuottaa hyvää mieltä sekä näyttää, mikä yhdistää lukemisen ystäviä eri puolilla maailmaa.

Takaisin
Aa HD