PocketBook Touch Lux 4 Limited Edition – huippuunsa viimeisteltyjä yksityiskohtia

21. lokakuuta 2019

Esittelyssä suositun PocketBook Touch Lux 4 -e-lukulaitteen Limited Edition -versio: ylellinen kullanvärinen pinta ja tyylikäs suojakansi. PocketBook esittelee parhaan joululahjan kaikille e-kirjojen ystäville – eksklusiivinen lahjapakkausversio erittäin kevyestä ja tyylikkäästä e-kirjojen lukulaitteesta, jossa on HD-näyttö ja etuvalo.

Testattu ja tunnettu maailmanlaajuisesti

PocketBook Touch Lux 4 on yksi PocketBookin suosituimmista tuotteista. Tämä Red Dot Award -muotoilupalkinnon voittanut malli on erittäin kevyt, ja siinä on useita tuottavuutta lisääviä ja edistyksellisiä ominaisuuksia. E-kirjojen lukulaitteessa on 6 tuuman E Ink Carta™ HD-monikosketusnäyttö, etuvalo ja Wi-Fi. Malli tukee 19:ää tiedostomuotoa, mukaan lukien neljää kuva- ja kahta sarjakuvatiedostomuotoa. Se on markkinoiden johtava laite tässä suhteessa. PocketBook Cloud -palvelu synkronoi kirjat kaikkiin laitteisiin ja mahdollistaa miellyttävän lukukokemuksen missä tahansa.

Yksilöllinen väri täydentää ensiluokkaisen muotoilun

PocketBook Touch Lux 4 Limited Editionin tyylikäs kultainen väri täydentää laitteen ajatonta muotoilua, joka sai Red Dot Award -palkinnon vuonna 2019.

Hillitty kultainen väri sopii jokaiselle ja korostaa harkittujen yksityiskohtien tärkeyttä.

Tämä e-kirjojen lukulaite on paitsi minimalistinen ja ergonominen, myös ainutlaatuisen pieni ja kevyt. Mallin paino on 155 g ja mitat 161,3 × 108 × 8 mm. Se siis mahtuu jopa farkkujen taskuun.

Lahjapakkauksessa mukana kaunis ja käytännöllinen suojakansi

PocketBook Touch Lux 4:n eksklusiivisessa lahjapakkausversiossa on mukana tyylikäs suojakansi, joka suojaa näyttöä mekaanisilta vaurioilta. Laitetta voi kantaa laukussa ilman huolta näytön naarmuuntumisesta. Kannen ansiosta e-kirjojen lukulaitteen voi myös kätevästi asettaa mille tahansa alustalle, jotta lukukokemus on mahdollisimman miellyttävä.

PocketBook Touch Lux 4 Limited Editionin kannen etuna on lisäksi parempi energiatehokkuus. Mallissa on kansianturi, joten laite siirtyy automaattisesti lepotilaan, kun kansi suljetaan.

Vuoden lisätakuu

PocketBook tarjoaa vielä yhden mukavan yllätyksen: PocketBook Touch Lux 4 Limited Editionissa on yhden vuoden lisätakuu. Kun hankit e-kirjojen lukulaitteen lahjapakkausversion, takuuta pidennetään vuodella veloituksetta. PocketBook Touch Lux 4 Limited Editionilla on siis yhteensä kolmen vuoden takuu.

Kun hankit PocketBook Touch Lux 4 Limited Editionin läheisellesi tai itsellesi, et joudu tinkimään täydellisestä mukavuudesta, hienostuneesta tyylistä tai kiehtovista lukuelämyksistä.

Virittäydy juhlatunnelmaan PocketBookin seurassa.

Takaisin
Aa HD