PocketBook Touch HD 3 Limited Edition: eksklusiivinen väri ja tyylikäs kansi

19. marraskuuta 2020

PocketBook tuo myyntiin limited edition -version huippusuositusta Touch HD 3 -mallista. Uudessa PocketBook Touch HD 3 Limited Editionissa on eksklusiivinen helmenvalkea väri, ja sen mukana toimitetaan tyylikäs suojakansi. Mallissa on myös vuotta pidempi takuu, ja se toimitetaan lahjapakkauksessa. Se on siis täydellinen lahja kaikille kirjojen ystäville.

Laitteen ylellinen helmenvalkea väri vie ajatukset aavaan valtamereen ja simpukankuoriin, ja tummansininen suojus täydentää kokonaisuuden. Tämä tyylin ja teknologian yhdistelmä mahdollistaa unohtumattomat lukukokemukset mielenkiintoisten kirjojen parissa.

Huippuluokan e-lukulaite tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia

PocketBook Touch HD 3:ssä yhdistyvät kaikki nykyaikaisen e-kirjojen lukulaitteen parhaat ominaisuudet. Laitteessa on 6 tuuman E Ink Carta™ -HD-monianturinäyttö, älykäs SMARTlight-teknologia ja tehokas kaksiytiminen suoritin. Kuten kaikissa PocketBook-lukulaitteissa, Touch HD 3:n tiedostomuototuki on markkinoiden laajin. Laite tukee muuntamatta 19:ää kirjatiedostomuotoa ja neljää kuvatiedostomuotoa.

HZO Protection™ -teknologia (IPx7-luokitus) suojaa laitetta kastumiselta. Laite kestää upotuksen makeaan veteen metrin syvyyteen 30 minuutin ajaksi, joten voit huoletta lukea rannalla tai kylvyssä.

Miellyttävän lukuelämyksen ohella laite mahdollistaa myös äänikirjojen kuuntelun ja musiikin kuuntelun lukiessa, sillä se tukee Bluetoothia ja kuutta äänitiedostomuotoa: M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3 ja MP3.ZIP.

Upea väri täydentää palkitun muotoilun

Helmenvalkea väri tekee tyylikkäästä e-kirjojen lukulaitteesta vieläkin hienostuneemman. Eksklusiivisen värin ansiosta tämä Red Dot Award -muotoilupalkinnon saanut malli on entistäkin upeampi, ja se sopii kaikille sukupuoleen katsomatta.

Myös tämä limited edition -malli on pienikokoinen (161,3 × 108 × 8 mm) ja painaa vain 155 grammaa. Ergonominen laite tuntuu miellyttävältä kädessä, joten kirjan lukeminen on kokonaisvaltainen nautinto.

Tyylikäs must have -lisävaruste

PocketBook Touch HD 3 Limited Editionissa on mukana tyylikäs tummansininen kansi, joka suojaa lukulaitetta ja tekee lukemisesta entistäkin miellyttävämpää.

Laite pysyy tiiviisti kotelossa, joka suojaa koko laitetta, mukaan lukien reunoja. Voit siis kuljettaa e-kirjojen lukulaitetta kassissa tai repussa huolehtimatta naarmuuntumisesta. Lisävaruste painaa vain 80 grammaa, ja se on valmistettu kestävästä polyuretaanista ja mikrokuidusta.

Suojuksen etuna on myös kansianturin hyödyntäminen: lukulaite siirtyy automaattisesti lepotilaan, kun kansi suljetaan. Näin akkua kuluu vähemmän, joten laitetta voi käyttää pidempään yhdellä latauksella.

Pidennetty 3 vuoden takuu

PocketBook Touch HD 3 Limited Editionissa on vielä yksi etu – vuodella pidennetty takuu. Laitteen takuu on kaikkiaan kolme vuotta, mikä kertoo laadusta.

PocketBook Touch HD 3 Limited Edition – eksklusiivinen huippuluokan e-lukulaite.

Takaisin
Aa HD