PocketBook-laitteesi lukee ääneen vielä realistisemmin – tässä ovat uudet Teksti puheeksi -äänet

1. heinäkuuta 2021

PocketBookilla on mahtavia uutisia kaikille käyttäjille, jotka haluavat kirjojen lukemisen lisäksi myös kuunnella niitä! Valtavan Teksti puheeksi -toiminnon päivityksen myötä käyttäjät saavat käyttöönsä upouusia ääniä (Elina), jotka ilahduttavat luonnollisimmilla äänillään.

Ensimmäinen uusia ääniä saava malli on PocketBook InkPad 3 Pro. Kahden kuukauden kuluessa parannukset ovat saatavilla kaikissa laitteissa, jotka tukevat ääntä: PocketBook Touch HD 3, PocketBook InkPad 3, PocketBook InkPad X, PocketBook Color, PocketBook InkPad Color.

Mikä on Teksti puheeksi?

Uudet Teksti puheeksi -äänet on kehittänyt ReadSpeaker – maailmanlaajuinen ääniasiantuntija, joka tarjoaa yli 90 luonnollisen ja realistisen kuuloista synteettistä ääntä yli 30 kielellä. Yksinkertaisesti sanottuna Teksti puheeksi -toiminnolla laite voi lukea minkä tahansa tekstin ääneen kuulostaen mahdollisimman realistiselta ihmisääneltä. Käyttäjän tarvitsee vain valita "Äänivaihtoehto" minkä tahansa e-kirjan valikosta, ja e-lukijasi muuttuu tarinankertojaksi.

Tutustu Teksti puheeksi -toimintoon uusilla luonnollisen kuuloisilla äänillä

Uudet äänet ovat paljon realistisempia, mikä tekee Teksti puheeksi -toiminnosta niin äänikirjan kaltaisen kuin mahdollista. Toisin kuin äänikirjat, Teksti puheeksi -toiminto on aina saatavilla ja sen avulla e-lukija voi toistaa minkä tahansa tekstitiedoston vain sekunneissa. Tämä onkin toiminnon suurin etu: minkä tahansa kirjan ääniversio on käyttäjän saatavilla kaikissa tilanteissa ilman pitkää etsimistä, ostoja ja latauksia.

Miten saada uudet äänet Teksti puheeksi -toimintoon?

Jos omistat PocketBook InkPad 3 Pro e-lukijan, sinun tarvitsee vain asentaa uusi laitteistoversio 6.4. Uudet äänet tulevat saataville päivityksen latauksen jälkeen. Uudet äänet ovat automaattisesti tästä alkaen valmistetuissa uusissa laitteissa.

Jos omistat toisen PocketBook-laitteen, joka tukee ääntä, tarkista päivitykset ja lataa laitteistoversio 6.4, kun se on saatavilla malliisi.

Tutki PocketBookin uusia mahdollisuuksia: lue ja kuuntele suosikkikirjojasi ilman rajoja!

Katso uusi videomme Teksti puheeksi -toiminnosta ja kokeile hyödyllistä toimintoa, josta kaikki lukutoukat pitävät – koskaan ei voi tietää, milloin kirjaa on kätevämpi kuunnella kuin lukea.

Takaisin
Aa HD