PocketBook Viva - värien koko skaala ja kaikki mahdolliset ääniominaisuudet e-lukulaitteelle

19. joulukuuta 2022

PocketBook julkaisee PocketBook Viva, Euroopassa ensimmäisen värinäytöllisen e-lukulaitteen, jossa on käänteentekevä E Ink Gallery TM 3 -näyttö. Innovatiivinen 8-tuumainen näyttö pystyy näyttämään värien koko skaalan. Tämä tekee värillisestä sisällöstä erityisen silmäystävällisen entistä kirkkaammalla E Ink -näytöllä.

PocketBook Viva vakuuttaa sisäänrakennetun kaiuttimen lisäksi teksti puheeksi -toiminnolla, IPX8 -luokan vesisuojauksella ja mukautuvalla SMARTlight-teknologialla. Laitteessa on myös tehokas neliytiminen prosessori ja 64 Gt:n muisti, johon voi kerätä tuhansia kirjoja. Ultramoderni muotoilu, sivunäppäimet ja täydellinen ergonomia tekevät PocketBook Viva e-lukulaitteen, joka inspiroi lukemaan ensinäkemällä ja ensikosketuksesta.

Värinäytöllinen ColorBook Viva ilmestyy kauppojen hyllyille vuoden 2023 ensimmäisellä vuosineljänneksellä edulliseen 599 euron hintaan. On aika avata uusi värikäs sivu e-kirjojen lukemisessa!

Siinä on kaikkein värikkäin E Ink Gallery 3 -näyttö

PocketBook Viva on Euroopassa ensimmäinen e-lukulaite, joka käyttää vallankumouksellista E Ink Gallery 3 -näyttöä. Jokainen pikseli on täytetty väripigmenteillä, jotka tekevät väriyhdistelmistä rikkaampia ja täyteläisempiä. E Ink Gallery 3 on luotu uutta lähestymistapaa käyttäen. Siinä ei ole käytetty värisuodatinryhmää, minkä ansiosta pystytään näyttämään värien koko spektri. Sekä värillisillä että mustavalkoisilla kuvilla on sama korkea resoluutio 1440 x 1920 ja 300 PPI.

E Ink Gallery 3 -näytöllä on kaikki samat ainutlaatuiset ominaisuudet ja optiset tunnusmerkit kuin klassisella E Ink -näytöllä, ja se tekee tästä lukulaitteesta erittäin energiatehokkaan ja miellyttävän silmille. Lisäksi E Ink ComfortGazeTM -teknologian ansiosta sinisen valon aiheuttamaa vaikutusta käyttäjän silmille voidaan vähentää.ComfortGaze-etuvaloteknologia vähentää sinisen valon määrää jopa 60 prosenttia verrattuna aikaisemman sukupolven etuvaloteknologiaan tarjoten entistä enemmän mukavuutta ja suojaa.

Kirjan kokoinen 8-tuumainen näyttö sopii täydellisesti kaikenlaiselle sisällölle tavallisista kirjoista värikkäisiin sarjakuviin ja lehtiin. Se soveltuu myös erilaisten grafiikoita ja taulukoita sisältävien dokumenttien katseluun.

SMARTlight-toiminnon ansiosta käyttäjä voi säätää kirkkauden lisäksi värien lämpötilaa näytöllä valitsemalla joko lämpimän tai viileän värisävyn.

Sisäänrakennettu kaiutin ja monia muita ääniominaisuuksia

PocketBook Viva on täydellinen e-lukulaite äänikirjojen ystäville: se tukee kuutta eri äänitiedostomuotoa, siinä on sisäänrakennettu kaiutin, Bluetooth ja teksti puheeksi -toiminto.

Paina vain Play nauttiaksesi äänikirjoista missä vain, milloin vain ja ilman mitään lisälaitteita. Tämä lukulaite on varustettu Bluetooth 5.2 -versiolla, jonka avulla saat nopean yhteyden langattomiin kuulokkeisiin, kaiuttimiin tai muihin äänilaitteisiin. Teksti puheeksi -toiminnon avulla lukulaite voi lukea ääneen kaikki tekstitiedostot luonnollisen kuuloisella äänellä muuttamalla minkä tahansa kirjan äänikirjaksi.

Täydellinen esteettisyys ja ergonomia

PocketBook Viva on todellinen taideteos, joka yhdistää hienostuneen eleganssin, sekä viimeisen päälle harkitun ergonomian ja mukavuuden, jotka ovat niin tärkeitä päivittäisessä käytössä. Suuresta näytöstä huolimatta lukulaite on kevyt ja kompakti. Sivunäppäimet tekevät laitteen pitämisestä ja käyttämisestä niin mukavaa kuin mahdollista. Kiitos G-anturin, joka kääntää näytön automaattisesti, lukulaite on yhtä mukava käyttää sekä oikea- että vasenkätisille.

IPX8-luokan vesisuojaus

PocketBook Viva on suojattu veden vaikutukselta IPX8-standardin mukaisesti. Se tarkoittaa, että lukulaite kestää makeaa vettä jopa kahden metrin syvyyteen 60 minuutin ajan ilman, että laitteelle aiheutuu siitä vahinkoa. Suoja vettä vastaan tuo käyttäjille lisää luottamusta silloin, kun sade yllättää tai lukija haluaa rentoutua kylvyssä suosikkikirjansa parissa.

Neliytiminen prosessori ja muut PocketBook Viva ominaisuudet:

  • 64 Gt:n sisäänrakennettu muisti laajalle kirjastolle, joka on aina saatavilla;
  • Ennätyksellinen määrä tiedostomuotoja ilman muuntamista - PocketBook Viva tukee 23 eri muotoa (19 kirjamuotoa ja 4 kuvatiedostomuotoa), mukaan lukien sarjakuvatiedostoja;
  • Tukee kuutta eri äänikirjatiedostomuotoa - kuuntele äänitiedostoja M4A-, M4B-, OGG-, OGG.ZIP-, MP3- ja MP3.ZIP-muodoissa;
  • Tehokas neliytiminen prosessori;
  • Kaksitaajuus-Wi-Fi ja PocketBook Cloud -palvelut - muiden laitteiden kanssa synkronointiin ja kirjaston helppoon hallintaan;
  • Valtava määrä sanakirjoja - yhdentoista valmiiksi asennetun kielen yhdistelmän lisäksi käyttäjillä on mahdollisuus ladata ilmaiseksi 42 eri yhdistelmää.

PocketBook Viva - täynnä värejä, täynnä supervoimia!

Takaisin
Aa HD