PocketBook Verse Pro: uusimmat e-lukutekniikat kompaktissa muodossa

5. syyskuuta 2023

PocketBook julkistaa 6 tuuman huippuluokan e-lukulaitteen Verse Pron, jossa yhdistyvät vertaansa vailla olevat toiminnot ja poikkeuksellinen koko. PocketBook Verse Pro on suunniteltu nostamaan lukukokemuksesi uusiin korkeuksiin. Se tarjoaa edistyksellisiä ominaisuuksia, kuten äänikirjatuen ja Text-to-Speech-toiminnon Bluetoothilla, säädettävän SMARTlightin ja IPX8-luokan vesisuojan.

Kirjamainen kokemus lukemisen iloon

PocketBook Verse Prossa on 6 tuuman E Ink Carta™ -näyttö, jonka HD-resoluutio on 1072 × 1448 ja 300 PPI. Voit nauttia e-lukemisesta silmien rasituksesta huolehtimatta: laitteen optiset ominaisuudet ovat niin lähellä tulostetun sivun optisia ominaisuuksia kuin laitteella on mahdollista. E Ink -näyttö ei häikäise auringonvalossa, joten se sopii ihanteellisesti ulkokäyttöön. Myös sivun selkeys ja täydellisen terävä teksti lupaavat, että saat voit todella nauttia e-lukemisesta. Ja mikä on aina mainitsemisen arvoista: energiatehokas E Ink -tekniikka takaa jopa kuukauden lukuajan yhdellä akun latauksella.

SMARTlight-tekniikka ja dark-mode

Kaksi muuta ominaisuutta, jotka lisäävät huomattavasti lukumukavuutta, ovat SMARTlight ja dark-mode. Manuaalisessa tilassa SMARTlight mahdollistaa näytön kirkkauden ja lämpimän tai kylmän sävyn säätämisen sekä asetusten tallentamisen, jotta voit vaihtaa takaisin asetuksiin myös myöhemmin. Automaattitilassa SMARTlight säätää kirkkautta ja värilämpötilaa vuorokauden ajan mukaan. Dark Mode parantaa lukukokemusta huonossa valaistuksessa tehden taustasta tumman ja tekstistä valkoisen, mikä voi auttaa vähentämään silmien rasitusta.

Text-to-Speech ja äänikirjat

PocketBook Verse Pro tukee Text-to-Speech-toimintoa, joka voi muuntaa minkä tahansa tekstitiedoston ääniraidaksi toistaen sen millä tahansa 26 saatavilla olevasta kielestä. Vaihda kirjan lukemisesta sen kuunteluun milloin tahansa: vain kaksi napsautusta ja e-lukulaite alkaa lukea tiedostoa ääneen, kun sinä hoidat päivittäisiä rutiinejasi. Text-to-Speech-toiminnon luonnollisen kuuloiset äänet takaavat, että et menetä kirjasi yksityiskohtia tai painotuksia.

Laite tukee myös 6 suosittua ääniformaattia, mikä tekee siitä loistavan valinnan äänikirjojen kuunteluun. Bluetooth-tekniikan ansiosta e-lukulaite voidaan helposti yhdistää langattomiin kuulokkeisiin tai auton audiojärjestelmiin, mikä takaa keskeytymättömän kuuntelukokemuksen.

IPX8-luokan vesisuojaus lukemiseen ilman rajoituksia

PocketBook Verse Pro on suunniteltu kestämään vesivaurioita, ja se täyttää IPX8-standardin. Se tarkoittaa, että e-lukulaite voidaan upottaa makeaan veteen aina 2 metrin syvyyteen jopa 60 minuutiksi ilman haitallisia vaikutuksia. Lukitpa sitten kylvyssä tai uima-altaan lähellä, voit sukeltaa suosikkikirjaasi ilman huolta vedelle altistumisesta.

Ihastuttavan kompakti muotoilu

PocketBook Verse Pro on täysin kompakti, sen ulkonäkö on tyylikäs ja sen ergonomia on tarkkaan suunniteltu. Ihastuttavien Azure- tai Passion Red -värien ansiosta e-lukulaite erottuu joukosta ja huokuu ensiluokkaista estetiikkaa. Sivujen välillä navigointi on helppoa – valittavana on joko kosketusnäyttö tai kätevät mekaaniset painikkeet laitteen alareunassa. Sen kompakti koko, vain 108 × 156 × 7,6 mm, ja ergonominen muotoilu takaavat mukavan lukukokemuksen, sillä voit pitää laitetta vain yhdellä kädellä.

25 formaattia, kuukauden lukuaika ilman latausta ja muita Verse Pro -ominaisuuksia

  • Kaikki suositut formaatit ilman muuntamista: e-lukulaite tukee 25 formaattia, mukaan lukien kaikki yleisimmät: ACSM, AZW, AZW3, CBR, DJVU, DOC, EPUB, FB2, MOBI, PDF, TXT, JPEG, PNG, TIFF;
  • Adobe DRM -tuki: lainaa kirjoja verkkokirjastoista Adobe DRM -tekniikan avulla;
  • Tuki 6 ääniformaatille: MP3, MP3.zip, OGG, OGG.zip, M4A, M4B;
  • Jopa kuukauden toiminta yhdellä latauksella: uskomaton energiatehokkuus tekee Verse Prosta ihanteellisen laitteen sekä jokapäiväiseen lukemiseen että matkustamiseen;
  • PocketBook Cloud -palvelu ja Wi-Fi: käteviin ostoksiin, synkronointiin ja kirjastojen hallintaan;
  • 16 Gt sisäistä tallennustilaa: tarpeeksi tilaa vaikuttavalle kirjastolle;
  • Automaattinen näytön kääntö: muuta näytön suuntaa entistä paremman lukumukavuuden saavuttamiseksi;
  • Esiasennetut sanakirjat: 11 kieliyhdistelmää ja 42 yhdistelmää ladattavissa ilmaiseksi;
  • Keveys ja kompakti: laitteen paino on vain 186 g.

PocketBook Verse Pro: lukulaitetähti huippuominaisuuksilla.

Takaisin
Aa HD