PocketBook Verse Pro Color: superkompakti e-lukija värinäytöllä E Ink Kaleido™ 3

4. kesäkuuta 2024

PocketBook esittelee ylpeänä uusimman e-lukulaitteensa PocketBook Verse Pro Colorin, 6-tuumaisen mallin, jossa on uusin E Ink Kaleido™ 3 -värinäyttö, joka on suunniteltu tarjoamaan mukaansatempaavan luku- ja kuuntelukokemuksen. Kompakti mutta tehokas Verse Pro Color tekee vaikutuksen edistyksellisillä toiminnoilla ja ominaisuuksilla, kuten IPX8-vesisuojauksella, äänikirjatuella Bluetoothilla, Text-to-Speech-toiminnolla, mukautuvalla SMARTligth-toiminnolla ja Quad Core -suorittimella.

Uusi kompakti Verse Pro Color lupaa poikkeuksellisen värilukukokemuksen innokkaille kirjojen harrastajille, jotka ovat tottuneet siihen, etteivät koskaan joudu luopumaan kirjasta.

Lue väreissä uusimmalla E Ink Kaleido™ 3 -näytöllä

PocketBook Verse Pro Color on 6-tuumainen e-lukija, jossa on huippuluokan E Ink Kaleido™ 3 -värinäyttö, jonka 50 % parempi resoluutio ja PPI-arvo mahdollistavat täydellisen e-lukemisen väreissä. Verse Pro Colorin mustavalkokuvan resoluutio on 1072 x 1448 ja värikuvan resoluutio 536 x 724, ja se tarjoaa hämmästyttävää selkeyttä ja yksityiskohtia. 4096 väriä ja sävyä toistava PocketBook Verse Pro Color tarjoaa silmille turvallisen, häikäisemättömän ja miellyttävän e-lukukokemuksen, sillä sen optiset ominaisuudet ovat mahdollisimman lähellä tavallisia painettuja sivuja.

SMARTlight silmäystävälliseen lukemiseen kaikissa valaistuksissa

SMARTlight parantaa lukukokemusta tarjoamalla mukautettavan etuvalon. Käyttäjät voivat räätälöidä valaistusasetuksiaan viileästä sinertävästä sävystä päivänvalossa lukemiseen ja lämpimästä ja rauhoittavasta keltaisesta sävystä iltasatuihin. Manuaalisessa tilassa voit säätää kirkkautta ja valita lämpimän tai viileän sävyn ja tallentaa henkilökohtaiset asetukset, jolloin vaihtaminen on vaivatonta. Automaattisessa tilassa SMARTlight mukauttaa älykkäästi kirkkautta ja värilämpötilaa vuorokaudenajan mukaan varmistaen aina optimaaliset lukuolosuhteet.

Runsaasti vaihtoehtoja äänikirjojen ystäville

PocketBook Verse Pro Color on ihanteellinen laite paitsi lukemiseen myös äänikirjojen kuunteluun. E-lukija tukee kuutta ääniformaattia, ja siinä on Bluetooth 5.4 -yhteys, joka mahdollistaa kätevän yhteyden kuulokkeisiin ja muihin laitteisiin. Käyttäjät voivat ostaa äänikirjoja mistä tahansa ja kuunnella niitä Verse Pro Colorilla!

Toinen ominaisuus, jota äänifanit rakastavat, on Text-to-Speech, jonka avulla voit muuttaa minkä tahansa tekstitiedoston äänikirjan analogiaksi. Ajon tai ruoanlaiton aikana käyttäjien ei enää tarvitse laittaa kirjaseikkailujaan tauolle: vain kaksi napsautusta ja Verse Pro Color alkaa lukea kirjaa ääneen. Tekstistä puheeksi -ominaisuus tarjoaa laajan valikoiman luonnollisia mies- ja naisääniä, jotka lukevat tekstitiedostoja ääneen yhdellä 26 käytettävissä olevasta kielestä.

Nauti huolettomasta lukemisesta IPX8-vesisuojauksen ansiosta

PocketBook Verse Color Pro on sertifioitu kestämään upottamista makeaan veteen jopa 2 metrin syvyydessä 60 minuutin ajan, ja sen avulla käyttäjät voivat uppoutua suosikkikirjoihinsa kylvyssä tai uima-altaalla. Aktiiviseen elämäntapaan suunniteltu Verse Color Pro yhdistää kompaktin koon ja toiminnallisuuden vankkaan vedenkestävyyteen, mikä antaa käyttäjille vapauden lukea matkalla ilman huolta vedelle altistumisesta. IPX8-suojauksen ansiosta käyttäjät voivat lukea luottavaisin mielin missä tahansa ympäristössä, olipa kyseessä sitten sade tai rentouttava kylpylä suosikkikirjansa kanssa.

Kompaktius, ergonomia ja pitkä akun käyttöikä

Nauti värikkäästä sisällöstä missä tahansa pienikokoisella ja kevyellä 6-tuumaisella PocketBook Verse Pro Colorilla, joka tarjoaa mukavaa lukemista sekä kotona että matkalla. Sen mitat ja kevyt rakenne tekevät siitä pienen paperisen muistilehtiön veroisen, mutta siihen mahtuu tuhansia kirjoja. Verse Pro Colorissa navigointi on vaivatonta sen kosketusnäytön tai mekaanisten painikkeiden avulla. Laite ei vain istu täydellisesti käteen, vaan se erottuu myös tyylikkään muotoilunsa ansiosta. Lisäksi energiatehokkaan E Ink -näytön ansiosta e-lukija voi toimia jopa kuukauden ajan ilman latausta.

25 formaattia, Quad Core -suoritin ja muita Verse Pro Color -ominaisuuksia

  • 25 formaattia ilman konvertointia - PocketBook Verse Pro Color tukee kaikkia suosituimpia kirja- ja grafiikkaformaatteja, mukaan lukien CBR- ja CBZ-sarjakuvaformaatit.
  • Tuki 6 äänikirjaformaatille - kuuntele äänitiedostoja M4A, M4A, OGG, OGG.ZIP, MP3 ja MP3.ZIP muodoissa.
  • Neliydinprosessori - nopeaa navigointia ja täydellistä lukukokemusta varten.
  • 16 Gt sisäänrakennettua muistia - suuri kirjasto, joka on aina käsillä.
  • Kaksitaajuuksinen Wi-Fi (2.4/5 GHz) - kätevää nettisurffailua varten.
  • PocketBook Cloud- ja Dropbox-palvelut - hallitse kirjojasi ja synkronoi ne helposti.
  • Esiasennetut sanakirjat - 11 esiasennettua kieliyhdistelmää ja 42 ladattavissa olevaa yhdistelmää.

PocketBook Verse Pro Color: värikäs puoli e-lukemisesta

Takaisin
Aa HD