PocketBook Verse: uuden sukupolven keveys ja helppolukuisuus

5. syyskuuta 2023

PocketBook julkistaa poikkeuksellisen käyttäjäystävällisen, kompaktin ja kevyen 6 tuuman PocketBook Verse -e-lukulaitteen, joka on suunniteltu tarjoamaan kaikki mukavuudet lukemiseen. Uudessa PocketBook Versessa on silmäystävällinen E Ink Carta™ -kosketusnäyttö, mukautuva SMARTlight, microSD-korttipaikka ja se tukee PocketBook Cloudia.

Yhtä turvallinen silmille kuin printattu teksti

PocketBook Verse on täydellinen kumppani innokkaille lukijoille. 6 tuuman E Ink Carta™ -HD-kosketusnäytön ansiosta lukeminen on mukavaa ja nautinnollista. Laadukas näyttö simuloi paperimaista lukukokemusta, mikä mahdollistaa lukemisen keskeytyksettä tuntikausia ilman rasitusta tai lukutarkkuuden menetystä. Heitä hyvästit heijastukselle kirkkaassa auringonvalossa, sillä E Ink -e-lukulaitteiden näytöt mahdollistavat lukemisen missä ja milloin tahansa. Sen täydellinen selkeys ja luettavuus saavat jokaisen sanan heräämää eloon sivulla.

Lisää vapautta mukautuvalla SMARTlightilla

Koe loistava lukumukavuus PocketBook Versella, joka on suunniteltu toveriksesi päivin ja öin. SMARTlight-tekniikan avulla käyttäjät voivat mukauttaa näytön parametreja mihin tahansa valaistusolosuhteisiin säätämällä näytön kirkkautta ja värilämpötilaa. Nyt voit muokata sivun värisävyä saumattomasti lukemista keskeyttämättä – liu'uta vain sormeasi näytön reunaa pitkin. Voit myös tallentaa haluamasi näytön asetukset ja aktivoida ne myöhemmin nauttiaksesi henkilökohtaisesta lukukokemuksesta milloin tahansa.

Lukeminen ilman rajoituksia 25 formaatissa

PocketBook Verse tukee 25 kirja- ja grafiikkaformaattia, mukaan lukien ACSM, AZW, CBZ, DJVU, DOC, EPUB, FB2, PDF, TXT, JPEG ja PNG, joten tiedostojen muuntamiselle ei ole enää tarvetta. PocketBookin avulla lukijat voivat unohtaa tiedostojen muuntamiseen liittyvät ongelmat ja säästää arvokasta aikaansa. Verse tarjoaa myös yhteensopivuuden verkkokirjastopalvelujen kanssa Adobe DRM -tuen ansiosta. Kirjojen lainaus verkossa ei ole koskaan ollut helpompaa!

Muistikorttipaikka ja lukuaika yhdellä latauksella jopa kuukauden

PocketBook Versen avulla lukuvaihtoehdot eivät lopu koskaan. Laitteessa on 8 Gt:n sisäänrakennettu muisti, joka tarjoaa tarpeeksi tilaa useiden tuhansien kirjojen tallentamiseen e-lukulaitteeseen. Laitteessa on myös muistikorttipaikka, joka tukee jopa 128 Gt:n korttia. Sen avulla voit laajentaa virtuaalikirjastoasi yli 15 000 e-kirjaan kunkin ladattavan tiedoston formaatista ja laadusta riippuen. Verse loistaa myös energiatehokkuudessa: yksi täysi lataus antaa aktiiviselle lukijalle virtaa jopa kuukauden ajaksi.

Erinomainen yhdistelmä mukavuutta ja tyyliä

PocketBook Verse on kompakti laite, joka painaa vain 182 g ja mahtuu helposti laukkuun tai käsilaukkuun. Täydellisellä mekaanisten ohjauspainikkeiden ja kosketusnäytön yhdistelmällä e-lukulaite tarjoaa vaivattoman navigoinnin ja intuitiivisen lukukokemuksen. Verse on suunniteltu tekemään vaikutuksen, ja sen tyylikäs ulkonäkö sopii mihin tahansa tyyliin. Sen minimalistinen muotoilu ja katseenvangitsevat Bright Blue- ja Mist Grey -värit lisäävät ripauksen hienostuneisuutta lukukokemukseesi.

Upeita lukuvaihtoehtoja ilmaisilla sanakirjoilla ja pilvipalveluilla

Sisäänrakennetun Wi-Fi-yhteyden ansiosta PocketBook Verse tarjoaa nopean pääsyn verkkokirjakauppoihin, jolloin voit helposti selata ja ostaa kirjoja useista eri lähteistä. Hallitse koko kirjastoasi ja synkronoi tiedostosi useiden laitteiden välillä PocketBook Cloudin avulla. Myös Dropbox mahdollistaa e-kirjojen nopean siirron suoraan laitteellesi.

Käyttäjät voivat myös nauttia 11 esiladatun sanakirjan mukavuudesta ja tutustua ilmaiseksi ladattavaan 42 kieliyhdistelmään. Opetteletpa sitten uutta kieltä tai haluat parantaa kielitaitojasi, PocketBook Verse on täydellinen kumppani kielienharrastajille.

PocketBook Verse – käyttäjäystävällisen e-lukemisen uusi luku.

Takaisin
Aa HD