PocketBook Touch HD 3:n laiteohjelmistoversio 6.0: uusi ilme ja uudenlaisia ominaisuuksia

26. maaliskuuta 2020

Uusi laiteohjelmistoversio 6.0 tuli saataville PocketBook Touch HD 3 -e-lukulaitteisiin 26.3.2020. Kyseessä on suurin päivitys moneen vuoteen, ja se tuo mukanaan päävalikon ja sovellusten uuden ilmeen sekä uuden EPUB3-kirjatiedostomuodon.

Laiteohjelmistoversio 6.0 tulee pian saataville PocketBook Touch Lux 4:ään, PocketBook InkPad 3:een, PocketBook InkPad 3 Prohon ja muihin tuettuihin malleihin.

PocketBook haluaa tarjota mahdollisimman hyvän lukuelämyksen. Emme ainoastaan kehitä uusia tuotteita, vaan myös parannamme nykyisiä malleja. Uusi laiteohjelmistoversio 6.0 on merkittävä päivitys, joka tekee PocketBook Touch HD 3:sta entistäkin kätevämmän ja nykyaikaisemman:

  • Kaikissa sovelluksissa on uusi käyttöliittymä, ja myös ilmoitus-, ohjaus- ja sovelluspaneelit on uusittu. Lisäksi kirjan kortin ilme on uusittu. Myös Audiobooks-sovellus on päivitetty, joten äänitiedostojen kuunteleminen ja järjesteleminen on nyt kätevämpää.
  • E-kirjojen lukulaite tukee nyt uutta kirjatiedostomuotoa. Ohjelmistopäivityksen myötä PocketBook Touch HD 3:n tukemien kirjatiedostomuotojen valikoima täydentyy EPUB3:lla. Nyt laite tukee jopa 20:tä kirjatiedostomuotoa.
  • Päävalikon uusi ilme: saatavilla olevien ja viimeksi luettujen kirjojen lisäksi päävalikossa näkyvät suositellut kirjat (bestsellerit, uutuudet, viikon kirja). Lisäksi aloitusnäyttöä voi nyt mukauttaa lisäämällä sovellusten kuvakkeita ja ottamalla käyttöön tai poistamalla käytöstä kirjasuositukset.

  • Laiteohjelmistoversio 6.0 tuo mukanaan yksinkertaisemman käyttöoikeusjärjestelmän: PocketBook Cloudiin, PocketBook Storeen ja muihin PocketBook-palveluihin voi nyt kirjautua käyttämällä yhtä tiliä. Lisäksi käyttäjä voi kirjautua tililleen älypuhelimen PocketBook-sovelluksessa lukemalla QR-koodin.
  • PocketBook Touch HD 3:n suorituskykyä on parannettu: lepotilasta palautuminen käy nopeammin, kosketuspaneeli reagoi nopeammin ja käsinkirjoitus on nopeampaa ja sujuvampaa.

Uusi laiteohjelmistoversio 6.0 tuo merkittäviä muutoksia PocketBook Touch HD 3:een. Päivitä e-kirjojen lukulaitteesi heti, jotta voit viedä lukuelämyksen uuteen ulottuvuuteen.

Jos käytössäsi on jokin muu malli, pysy kuulolla: uusi laiteohjelmisto tulee pian saataville PocketBook Touch Lux 4:ään, PocketBook InkPad 3:een, PocketBook InkPad 3 Prohon ja muihin tuettuihin malleihin.

Takaisin
Aa HD