PocketBook InkPad X Pro: erinomainen muistio ja lukukokemus suurella 10,3 tuuman näytöllä

9. elokuuta 2023

PocketBook on innoissaan julkistaessaan odotetun e-muistio ja -lukulaitteen – PocketBook InkPad X Pron. Uusimmassa Android™-käyttöjärjestelmällä toimivassa e-muistiossa on upea 10,3 tuuman E Ink Mobius™ -näyttö, se tukee käsinkirjoitusta ja sen mukana tulee Wacom-kynä. Laite tukee myös ääniformaatteja, siinä on Bluetooth® ja säädettävä SMARTlight-ominaisuus.

Löydät PocketBook InkPad X Pro e-muistion ja suojakuorellisen e-lukulaitteen myynnistä tänä keväänä!

Lue, opiskele ja työskentele tehokkaammin käsinkirjoitusominaisuuden avulla

PocketBook InkPad X Pro vie digitaalisen sisällön vuorovaikutuskokemuksen uudelle tasolle! Wacom-kynällä käyttäjät voivat tehdä tarkkoja käsin kirjoitettuja marginaalimuistiinpanoja lukemisen aikana tai kirjoittaa erillisessä sovelluksessa. Sinun ei enää tarvitse käyttää ylimääräistä aikaa muistiinpanojen kirjaamiseen tekstiin tai idean tallentamiseen – ota vain kynä ja kirjoita kaikki kätevästi muistiin keskeyttämättä lukemista. Kaikki muistiinpanosi tallennetaan pdf- tai png-muodossa, ja ne voidaan ladata pilveen ja siirtää mihin tahansa muuhun laitteeseen.

Käsinkirjoitusominaisuus on todellinen löytö innokkaille lukijoille, opiskelijoille ja kaikille tekstien parissa työskenteleville. InkPad X Pron avulla voit parantaa merkittävästi tuottavuuttasi, sillä muistiinpanoja voidaan tehdä nopeammin ja tehokkaammin kuin kirjoittamalla näppäimistöllä tai erilliseen paperimuistioon.

Suuri ja silmäystävällinen näyttö täydelliseen lukemiseen

PocketBook InkPad X Pro:ssa on 10,3 tuuman E Ink Mobius™ -näyttö 1404 × 1872 resoluutiolla ja 227 PPI:llä. Tällainen suuri ja täysin silmille turvallinen näyttö tarjoaa ennennäkemättömän mukavuuden lukea kaikenlaista sisältöä: tavallisia kauno- ja tietokirjoja, ammatti- ja yrityskirjallisuutta, oppikirjoja ja aikakauslehtiä. Käyttäjät voivat vaivattomasti säätää tekstin kokoa tarpeidensa mukaan: 10,3 tuuman näyttö voi näyttää huomattavan määrän tekstiä myös fonttikokoa suurennettaessa. E Ink -teknologian ansiosta e-muistion näyttö on silmäystävällinen ja häikäisemätön, jotta voit nauttia tietoisesta ja turvallisesta lukemisesta missä ja milloin tahansa.

Toimii Android e-muistion avulla

PocketBook InkPad X Pro toimii Android-alustalla ja tarjoaa käyttäjille vapauden käyttää kolmannen osapuolen sovelluksia. Tästä eteenpäin käyttäjät voivat asentaa laitteelle erilaisia mobiilisovelluksia lukemista tai käsinkirjoitusta varten, jolloin he voivat mukauttaa käyttökokemustaan mieltymystensä mukaan.

Nauti äänikirjoista ja musiikista

Voit käyttää laitetta käsinkirjoituksen tai lukemisen lisäksi myös äänikirjojen kuunteluun! Nauti MP3- ja WAV-formaatin äänitiedostoista yhdistämällä e-muistio langattomiin kuulokkeisiin tai kaiuttimiin Bluetoothin kautta.

Lisää lukumukavuutta SMARTlightilla

SMARTlight-ominaisuus takaa turvallisen lukemisen kaikissa valaistusolosuhteissa. Mukautuvalla etuvalolla käyttäjät voivat säätää sekä näytön kirkkautta että värilämpötilaa ja valita lämpimien tai viileiden sävyjen välillä tehdäkseen lukukokemuksestaan entistä täydellisemmän.

Muita merkittäviä PocketBook InkPad X Pron ominaisuuksia:

  • Neliydinprosessori ja 2 Gt:n RAM sujuvaan lukemiseen ja työskentelyyn;
  • 32 Gt sisäistä muistia: tarpeeksi tilaa suurelle kirjastolle, kaikille muistiinpanoille ja tietueille;
  • Tukee 18 kirja- ja grafiikkaformaattia: AZW, AZW3, DOC, DOCX, EPUB, FB2, FB2.ZIP, HTM, HTML, MOBI, PDF, PRC, RTF, TXT, PNG, BMP, JPG, JPEG;
  • Laitteessa on Android 8.1 -käyttöjärjestelmä;
  • Bluetooth, Wi-Fi ja C-tyypin USB-liitäntä;
  • Wacom-kynä ja unitoiminnolla varustettu suojakuori sisältyvät vähittäismyyntipakkaukseen.

PocketBook InkPad X Pro – 10,3 tuuman e-muistio ja -lukulaite työhön ja vapaa-aikaan!

Takaisin
Aa HD