PocketBook InkPad Eo: tehokas 10,3-tuumainen e-note, jossa on E Ink Kaleido 3 -värinäyttö

9. huhtikuuta 2024

PocketBook on innoissaan esitellessään uusimman e-note- ja e-lukulaitteensa PocketBook InkPad Eo, joka toimii Android 11 -käyttöjärjestelmällä ja jossa on suuri 10,3-tuumainen E Ink Kaleido™ 3 -värinäyttö, sisäänrakennettu kamera ja stereokaiutin, SMARTlight ja tehokas 8-ydinprosessori, joka takaa moitteettoman nopean työskentelyn.

Uusimmassa PocketBook InkPad Eossa on kaikki, mikä tekee siitä ihanteellisen gadgetin työhön, opiskeluun ja viihteeseen!

Käsinkirjoituksen ja muistiinpanojen tekemisen asiantuntija

InkPad Eo, jossa on suuri 10,3 tuuman näyttö ja PocketBook-kynä, sopii erinomaisesti käsinkirjoittamiseen ja muistiinpanojen tekemiseen kirjaan, piirtämiseen ja aktiiviseen oppimiseen, päivittäisiin muistiinpanoihin ja muuhun luovaan tai rutiininomaiseen työhön.

PocketBook-kynällä käsinkirjoitettujen muistiinpanojen tekeminen on helppoa ja kätevää. Käyttäjät voivat kirjoittaa ajatuksiaan ja tehdä muistiinpanoja jättämättä kirjaa tai tekemättä sitä erillisessä sovelluksessa. InkPad Eo tarjoaa erilaisia työkaluja kirjoittamiseen, piirtämiseen ja muokkaamiseen, kuten kynän, lyijykynän, siveltimen, useita pyyhekumin vaihtoehtoja ja lassotyökalun, jolla voit korvata muistiinpanon osia. Nämä muistiinpanot voidaan tallentaa kätevästi PDF- tai PNG-muodossa, mikä takaa joustavuuden ja helpon saatavuuden.

Kamera luonnostelua tai valokuvien muistiinpanojen tekemistä varten

PocketBook InkPad Eo on varustettu kameralla, jonka avulla käyttäjät voivat vaivattomasti ottaa valokuvia ja lisätä niihin käsinkirjoitettuja kommentteja tai luonnoksia.

Tämä ominaisuus on myös todellinen löytö kodin sisustuksen ja maisemasuunnittelun suunnittelussa. InkPad Eo avulla käyttäjät voivat kuvata tiettyjä alueita talostaan tai pihastaan ja lisätä kuvaan piirrettyjä elementtejä ja merkintöjä.

Muistiinpanojen tekeminen asiakirjan valokuvaan, uusien suunnitteluideoiden luonnostelu tai vain meemien luominen - kameralla varustettu PocketBook InkPad Eo avaa monia mahdollisuuksia lisätä muistiinpanoja suoraan valokuviin.

Helppo muistiinpanojen jakaminen ja tiedostojen siirto

PocketBook InkPad Eo yksinkertaistaa muistiinpanojen ja tiedostojen jakamista ja tekee siitä erittäin kätevää. Send-by-Email-toiminnon avulla käyttäjät voivat lähettää muistiinpanonsa nopeasti yhteen tai useampaan sähköpostiosoitteeseen. Tämä toiminto mahdollistaa myös kirjan muistiinpanojen jakamisen.

Lisäksi InkPad Eo tukee Wi-Fi-jakotoimintoa, jonka avulla voit siirtää tiedostoja muihin laitteisiin.

Suuri, värikäs ja silmille turvallinen E Ink -näyttö

PocketBook InkPad Eossa on uusin E Ink Kaleido™ 3 -värinäyttö, jonka optiset ominaisuudet ovat vaikuttavia: mustavalkokuvan resoluutio on 1860 × 2480 ja värikuvan 930 × 1240. Uusi E Ink Kaleido™ 3 -tekniikka tarjoaa 50 % paremman värikuvan resoluution ja PPI. PocketBook InkPad Eo pystyy toistamaan 4096 väriä ja on samalla täysin silmien kannalta turvallinen ja häikäisemätön. 10,3 tuuman lävistäjän näytön ansiosta käyttäjät voivat pitää suuren määrän tietoa silmiensä edessä yhdellä sivulla ja jättää runsaasti tilaa muistiinpanoille ja muistiinpanoille.


Muita keskeisiä PocketBook InkPad Eo -ominaisuuksia:

  • SMARTlight - säädä kirkkauden lisäksi myös näytön värin lämpötilaa valitsemalla etuvalon värisävyksi joko lämmin tai viileä sävy.
  • Android 11 -käyttöjärjestelmä: käyttäjät voivat helposti ladata kolmannen osapuolen sovelluksia lukemista, käsinkirjoitusta tai tekstin muokkausta varten.
  • Erittäin tehokas prosessori: erittäin tehokas Octa Core (2,3 GHz) -prosessori, joka lisää merkittävästi sähköisen muistiinpanon tehokkuutta ja parantaa käsinkirjoitusnopeutta.
  • Sisäänrakennettu stereokaiutin: e-note tukee MP3 ja WAV-formaatteja, ja siinä on sisäänrakennettu stereokaiutin, joka saa äänikirjat tai musiikin kuulostamaan hyvältä.
  • Bluetooth 5.0, Wi-Fi (kaksikaistainen - 2,4/5GHz) ja USB-tyypin C-liitäntä;
  • 64 Gt sisäänrakennettua muistia ja microSD-korttipaikka;
  • Alustava tuki 17 kirja- ja grafiikkaformaatille (määrää voidaan lisätä kolmannen osapuolen sovelluksilla): AZW, AZW3, DOC, DOCX, EPUB, FB2, FB2.ZIP, HTM, HTML, MOBI, PDF, PRC, RTF, TXT, PNG, BMP, JPEG.

PocketBook InkPad Eo: täydellinen muistiinpanokokemus.

Takaisin
Aa HD