PocketBook InkPad Color – kirjat kaikissa väreissään 7,8 tuuman silmäystävällisellä näytöllä

8. helmikuuta 2021

PocketBook esittelee ylpeänä PocketBook InkPad Colorin. Kyseessä on maailman ensimmäinen e-lukulaite, joka on varustettu uudella 4 096 väriä näyttävällä 7,8 tuuman E Ink Kaleido™ Plus -värinäytöllä. Uudessa PocketBook InkPad Colorissa on myös äänentoisto ja Bluetooth.

Suuressa näytössä hyödynnetään uutta E Ink -väriteknologiaa, joten laite soveltuu kaikenlaisen sisällön lukemiseen – aina perinteisistä mustavalkoisista kirjoista värikkäisiin sarjakuviin, lastenkirjoihin, bisneskirjoihin ja lehtiin.

E Ink Kaleido™ Plus -värinäyttö – e-lukulaiteteknologian seuraava askel

PocketBook InkPad Color on ensimmäinen laatuaan. Tässä e-kirjojen lukulaitteessa on uusi 7,8 tuuman E Ink -värinäyttö. E Ink Kaleido™ Plus edustaa ePaper E Ink Print Color -teknologian uutta sukupolvea. Tämä innovatiivinen uutuus mahdollistaa miellyttävän ja turvallisen lukemisen väreissä.

Uutuusmallin näyttö pystyy näyttämään 4 096 väriä ja sävyä. Värisuodattimen uusi kuvio lisää värien kirkkautta ja kylläisyyttä sekä tekee sivun taustasta valkoisemman. Tämän teknologian ansiosta silmäystävälliseltä E Ink -näytöltä on todella miellyttävää lukea värisisältöä.

Innovatiivisessa E Ink Kaleido™ Plus -näytössä on nytkin kaikki E Ink -teknologian tutut ainutlaatuiset ominaisuudet: se on täysin turvallinen silmille, ei heijasta auringonvalossa ja on erittäin energiatehokas. Mustavalkoinen teksti on edelleen moitteettoman selkeää korkean resoluution (1 404 x 1 872) ja 300 DPI:n ansiosta.

Etuvalo mahdollistaa e-kirjojen lukemisen missä tahansa

Silmäystävällinen etuvalo mahdollistaa lukemisen PocketBook InkPad Colorilla valaistuksesta ja vuorokaudenajasta riippumatta.

Etuvalolla on toinenkin tärkeä tehtävä kaikissa värinäytöllä varustetuissa e-lukulaitteissa. E Ink Kaleido™ Plus -teknologia yhdistää mustavalkoisen paneelin ja värisuodattimen, mikä tekee e-kirjojen sivuista viileän sävyisiä. Etuvalo optimoi näytön ominaisuudet jo pienimmällä kirkkaustasolla.

Bluetooth, ääniominaisuudet, teksti puheeksi: käteviä ominaisuuksia äänikirjojen ystäville

PocketBook InkPad Color tukee kuutta suosittua äänitiedostomuotoa: M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3 ja MP3.ZIP. Tämä on ilouutinen niille lukemisen ystäville, jotka myös mielellään kuuntelevat äänikirjoja. Myös teksti puheeksi -toiminto on kätevä, sillä sen avulla mikä tahansa tekstitiedosto voidaan toistaa puheena. Toiminto tukee 16 kieltä. Bluetooth-teknologian ansiosta e-kirjojen lukulaitteen voi yhdistää langattomiin kuulokkeisiin tai auton audiojärjestelmään, mikä mahdollistaa kuuntelemisen keskeytyksettä.

23 tiedostomuotoa ja muistikorttipaikka

Äänitiedostojen lisäksi laite tukee 23 muuta suosittua tiedostomuotoa, eli 19 kirja- ja 4 kuvatiedostomuotoa. Tämän ansiosta voit lukea muuntamatta lähes kaikenlaista sisältöä: kirjoja, lehtiä, oppikirjoja, tietokirjallisuutta, ammattikirjallisuutta, sarjakuvia jne.

E-kirjojen lukulaitteessa on 16 Gt sisäistä muistia sekä microSD-korttipaikka enintään 32 Gt:n muistikortille. Laitteessa siis riittää tilaa valtavalle määrälle kirjoja ja äänisisältöä. Kätevä on myös USB-C-liitäntä (USB 2.0), joka mahdollistaa laitteen lataamisen sekä kuulokkeiden liittämisen mukana toimitetun 3,5 mm:n äänisovittimen avulla.

Kevyt ja tyylikäs e-lukulaite

Suuresta näytöstä huolimatta PocketBook InkPad Color painaa vain 225 g, joten se on yksi kevyimmistä 7,8 tuuman e-lukulaitteista. Laite kulkeekin kätevästi mukana laukussa tai repussa päivittäisillä työmatkoilla. Lisäksi PocketBook InkPad Color erottuu joukosta tyylikkään ja elegantin muotoilunsa ansiosta, ja laitteen kaunis Moon Silver -väri hivelee silmiä.

PocketBook InkPad Color: nauti lempikirjoistasi väreissä suurelta 7,8 tuuman näytöltä.

Takaisin
Aa HD