PocketBook InkPad Color 3: uusin värinäyttö ja rajattomat mahdollisuudet lukemiseen ja kuunteluun

17. lokakuuta 2023

PocketBook päivittää e-lukulaitteidensa tuotevalikoimaa 7,8 tuuman E Ink -värinäytöillä – uusi PocketBook InkPad Color 3 sisältää uusimman E Ink Kaleido™ 3 -näytön, joka tarjoaa entistä paremman värisivujen resoluution.

Uppoudutpa sitten jännittävään romaaniin, tutustut värikkäisiin sarjakuviin tai työskentelet oppikirjan parissa, PocketBook InkPad Color 3, jossa on kirjan kokoinen 7,8-tuumainen E Ink Kaleido™ 3 -näyttö, sopii täydellisesti lukemiseen.

PocketBook InkPad Color 3 tarjoaa myös vaikuttavan joukon luku- ja kuuntelutoimintoja: sisäänrakennettu kaiutin, Teksti puheeksi -toiminto, Bluetooth, IPX8-vesisuojaus, SMARTlight, Tumma tila, 25 muodon tuki ilman muuttamista jne.

Uusi PocketBook InkPad Color 3 upeassa Stormy Sea -värissä tulee myyntiin lähiviikkoina. Valmistaudu värikkääseen e-lukuseikkailuun!

Ensiluokkainen E Ink Kaleido™ 3 -värinäyttö

PocketBook InkPad Color 3:ssa on uusin 7,8 tuuman E Ink Kaleido™ 3 -värinäyttö, joka näyttää 4 096 väriä ja on silti täysin silmäystävällinen ja heijastamaton. Uusinta tekniikkaa edustava E Ink Kaleido™ 3 päivittää e-lukulaitteen optisia ominaisuuksia merkittävästi: se parantaa 50 % värillisten e-sivujen resoluutiota ja PPI:tä, joten kirjasi, sarjakuvasi ja lehtesi, heräävät henkiin entistä paremman väritoiston ja yksityiskohtien avulla.

Silmäystävällistä lukemista koska tahansa SMARTlightin ja Tumman tilan ansiosta

Koe uudenlaista lukumukavuutta mukautuvalla SMARTlight-ominaisuudella. Tämä tekniikka auttaa säätämään näytön kirkkauden ja värisävyn sopivaksi. Valitse lämpimän sävyinen näyttö rentoa iltalukemista varten, tai viileä sävy aamun lukuhetkiin. Iltamyöhäisiin lukuhetkiin PocketBook InkPad Color 3 tarjoaa Tumman tilan, joka kääntää tekstin ja taustan värit suojaten silmiä, jolloin lukeminen on silmille turvallista ilman ulkoista valaistusta.

Sisäänrakennettu kaiutin ja Teksti puheeksi -toiminto

Esittelyssä PocketBook InkPad Color 3:n vaikuttavat ääniominaisuudet! Sisäänrakennetun kaiuttimen ansiosta käyttäjät pystyvät uppoutumaan vaivattomasti äänikirjoihin koska tahansa ilman lisälaitteita. Bluetooth (5.0) -yhteyden avulla voit yhdistää e-lukulaitteen langattomiin kuulokkeisiin ja muihin laitteisiin.

Teksti puheeksi -toiminnolla vaihdat nopeasti lukemisesta kuunteluun – täydellistä niihin hetkiin, kun lukeminen ei ole käytännöllistä. Teksti puheeksi -toiminto lukee ääneen tekstitiedostot luonnollisen kuuloisella äänellä, joka on saatavilla 26 kielellä. Aloita kirjasi kuuntelu milloin ja missä tahansa haluat!

Nauti huolettomista lukuhetkistä laitteen IPX8 -vesisuojauksen ansiosta

PocketBook InkPad Color 3 tarjoaa huolettomat lukuhetket IPX8 -vesisuojauksen ansiosta. Tämä erinomainen ominaisuus takaa, että e-lukulaite kestää upottamisen makeaan veteen jopa kahden metrin syvyyteen täydet 60 minuuttia. Oletpa siis altaan reunalla, rannalla tai jos sinut yllättää vesisade , InkPad Color 3 pysyy turvassa. Nauti huolettomasta lukukokemuksesta tietäen, että e-lukulaitteesi kestää odottamattomissakin tilanteissa.

Häikäisevä ergonomia ja upea muotoilu

Vaikka tämä e-lukulaite on perinteisen kirjan kokoluokkaa, se on silti ergonominen. Se sopii täydellisesti käteen ja on erittäin käyttäjäystävällinen mekaanisten säätöpainikkeiden, kosketusnäytön ja näytön automaattisesti kääntävän G-anturin ansiosta. Laite on upea ilmestys erinomaisen muotoilunsa ja ainutlaatuisen Stormy Sea -värinsä ansiosta. Upea ja kätevä PocketBook InkPad Color 3 on tiesi immersiiviseen ja nautinnolliseen lukuseikkailuun!

Sarjakuva- ja mangamuotojen tuki, kestää jopa kuukauden lataamatta ja muita InkPad Color 3:n supervoimia:

  • 25 kirja-, grafiikka- ja sarjakuvamuotoa – PocketBook InkPad Color 3 tukee kaikkia suosituimpia muotoja ilman muunttamista, mukaan lukien CBR- ja CBZ-muodot sarjakuville ja mangalle;
  • 6 äänimuotoa – kuuntele äänikirjoja ja musiikkia ilman rajoja, sillä e-lukulaite tukee tiedostomuotoja M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3, MP3.ZIP;
  • 32 Gt sisäistä muistia – luo täydellinen digitaalinen kirjastosi;
  • Jopa kuukausi yhdellä latauksella – E Ink -tekniikan ja tehokkaan akun ansiosta laite voi tarjota uskomattoman pitkän lukuajan yhdellä latauksella;
  • Kaksikaistainen Wi-Fi (2,4/5 GHz) – osta kirjoja mistä tahansa verkkokaupoista;
  • PocketBook Cloud ja Dropbox – hallitse kirjastoasi ja synkronoi se e-lukulaitteen ja muiden laitteiden välillä;
  • Esiasennetut sanastot – e-lukulaite tarjoaa 11 esiasennettua sanastoa ja 42 kieliyhdistelmää on ladattavissa lisää ilmaiseksi.

PocketBook InkPad Color 3 – värikäs e-lukuseikkailusi!

Takaisin
Aa HD