PocketBook InkPad Color 2: paranneltu 7,8 tuuman E Ink -värinäyttö ja sisäänrakennettu kaiutin

26. huhtikuuta 2023

Sveitsiläinen brändi PocketBook julkaisee värillisten E Ink -e-lukulaitteiden sarjassaan seuraavan mallin – PocketBook InkPad Color 2 -lukulaitteen, jossa on paranneltu E Ink Kaleido™ Plus -näyttö. Laite on täynnä huippuluokan ominaisuuksia, jotka tarjoavat vertaansa vailla olevan lukukokemuksen: sisäänrakennettu kaiutin, Bluetooth®, Text-to-Speech-toiminto, mukautuva SMARTlight ja IPX8-vesisuojaus.

Valmistaudu tapaamaan PocketBook InkPad Color 2 hienostuneessa Moon Silver -värissä tänä keväänä.

Paranneltu värinäyttö

PocketBook InkPad Color 2 on varustettu parannellulla 7,8 tuuman E Ink Kaleido™ Plus -värinäytöllä, joka pystyy näyttämään 4096 väriä, mutta pysyy täysin silmäystävällisenä. Paranneltujen värisuodattimien ansiosta uusi näyttömme tarjoaa paremman sävyn ja värikylläisyyden, mikä tekee värisisällöstä entistä houkuttelevamman ja eloisamman. Kirjan kokoinen 7,8 tuuman näyttö mahdollistaa äärimmäisen lukumukavuuden.

Nauti monenlaisen sisällön lukemisesta, mukaan lukien kuvitetut lastenkirjat, mangat, yrityskirjallisuus ja aikakauslehdet – kaikki värillisinä ja selkeinä.

Valitse lämmin tai viileä näytön sävy SMARTlightilla

Mukautuvan SMARTlight-ominaisuuden avulla voit mukauttaa etuvalon kirkkautta ja sävyä mieltymystesi mukaan. Lisäksi minimikirkkaustasolla aktiivinen SMARTlight auttaa optimoimaan E Ink Kaleido™ Plus -näytön optiset ominaisuudet ja tarjoaa parhaan mahdollisen lukumukavuuden.

Lue täydellisen mukavasti missä tahansa valaistuksessa, olipa kyseessä sitten hämärä valaistus tai kirkas ja aurinkoinen päivä.

Sisäänrakennettu kaiutin, Bluetooth ja Text-to-Speech

PocketBook InkPad Color 2 on paras e-lukulaite äänen ystäville. Laite tukee kuutta äänimuotoa ja siinä on sisäänrakennettu kaiutin, Bluetooth-yhteys ja Text-to-Speech-toiminto. Sisäänrakennetun kaiuttimen ansiosta voit vain painaa Toista-painiketta ja uppoutua suosikkitarinoihisi ilman lisälaitteita. E-lukulaitteessa on myös Bluetooth 5.2, joka varmistaa nopean ja saumattoman yhteyden langattomiin kuulokkeisiin tai kaiuttimiin. Lisäksi Text-to-Speech-toiminnon avulla e-lukulaite voi lukea ääneen kaikki tekstitiedostot luonnollisen kuuloisella äänellä muuttamalla minkä tahansa kirjan lähes äänikirjaksi.

Huoletonta lukemista IPX8-vesisuojalla

PocketBook InkPad Color 2 on suojattu luotettavasti vesivahingoilta IPX8-standardin mukaisesti. Laite kestää upotuksen makeaan veteen 2 metrin syvyyteen jopa 60 minuuttia ilman haitallisia seurauksia.

Riippumatta siitä, missä nautit suosikkikirjastasi, voit lukea huoletta, sillä e-lukulaite on suunniteltu kestämään odottamatonta altistumista vedelle.

Laite, joka inspiroi lukemaan

PocketBook InkPad Color 2 sopii täydellisesti käteen – se on ergonominen ja helppokäyttöinen. E-lukulaite tekee vaikutuksen hienolla muotoilullaan ja houkuttelevalla Moon Silver -värillään. Tämä mukavuuden, laadun ja esteettisyyden yhdistelmä tekee InkPad Color 2 -lukulaitteesta ihanteellisen laitteen, jota haluat pitää mukanasi joka päivä.

25 tuettua tiedostomuotoa, neliytiminen prosessori ja muita InkPad Color 2 -ominaisuuksia

PocketBook InkPad Color 2 sisältää myös nämä ominaisuudet:

  • 32 Gt sisäänrakennettua muistia unelmiesi kirjastoon;
  • Kaikki suositut tiedostomuodot ilman muuntamista – e-lukulaite tukee 21 kirjamuotoa ja 4 grafiikkamuotoa, mukaan lukien AZW, EPUB, FB2, DOC, TXT, PDF, DJVU, CBR, CBZ, JPEG;
  • Tukee 6 ääniformaattia – nauti äänikirjoista tai musiikista seuraavissa tiedostomuodoissa: M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3, MP3.ZIP;
  • Adobe DRM -tuki – lainaa kirjoja online-kirjastoista ilmaiseksi Adobe DRM -tekniikan avulla;
  • Tehokas neliytiminen prosessori;
  • Kaksikaistainen Wi-Fi, PocketBook Cloud & Dropbox – nopeaan shoppailuun, kirjastojen hallintaan ja synkronointiin muiden laitteiden kanssa;
  • Ilmaiset sanakirjat – 11 esiasennettua kieliyhdistelmää ja 42 yhdistelmää ladattavissa ilmaiseksi.

PocketBook InkPad Color 2 – e-lukemisen valoisat ajat!

Takaisin
Aa HD