PocketBook InkPad 4: menestystuote on palannut uusimmalla näytöllä ja sisäänrakennetulla kaiuttimella

28. maaliskuuta 2023

PocketBookilla on ilo ilmoittaa seuraavasta suositun "InkPad"-tuotesarjan e-lukulaitteesta. Uudessa PocketBook InkPad 4 on 7,8 tuuman uusimman sukupolven E Ink Carta™ 1200 -näyttö, sisäänrakennettu kaiutin, Bluetooth®, ja se on suojattu vedeltä IPX8-ominaisuuksilla.

Kuten InkPadeissa perinteisesti, siinä on myös säädettävä SMARTlight, tuki äänikirjoille ja Text-to-Speech-toiminto.

Uuden modernin suunnittelun ansiosta PocketBook InkPad 4 on kompakti, täydellisen ergonominen ja näyttää tyylikkäältä. Hillityn mustat etu- ja takapaneelit luovat mukavan kontrastin hopeareunuksen kanssa. Suuresta näytöstä huolimatta laitteen paino on vain 265 g, mikä tekee siitä yhtä kätevän rentouttavaan lukemiseen kuin lukemiseen tien päällä.

Uusi PocketBook InkPad 4 tulee saataville kahden viikon kuluessa.

E Ink Carta™ 1200 -näyttö on entistäkin mukavampi silmille

PocketBook InkPad 4 sai uusimman 7,8 tuuman E Ink Carta™ 1200 -näytön, jonka resoluutio on 1404 × 1872 ja 300 PPI. Tämän uuden tekniikan ansiosta elektronisen sivun kontrasti on 15 % parempi ja E Ink -vasteaikaa on parannettu uskomattomat 20 %.

Uusi e-lukulaite erottuu joukosta myös näytön koolla, joka on mahdollisimman lähellä tavallista painettua kirjaa. Se tekee siitä erittäin kätevän kaiken sisällön lukemiseen: tavallisesta kaunokirjallisuudesta ammattikirjallisuuteen, aikakauslehtiin ja jopa sarjakuviin.

Muuta etuvalon sävyä SMARTlightilla

SMARTlight-toiminnon ansiosta käyttäjät voivat nauttia turvallisesta lukemisesta missä tahansa valaistuksessa. Mukautuva etuvalo mahdollistaa paitsi näytön kirkkauden myös värilämpötilan säätämisen, valitsemalla lämpimän tai kylmän sävyn. SMARTlightin pehmeä valo mahdollistaa lukemisen mukavasti jopa täydellisessä pimeydessä ja e-lukulaitteen näyttö pysyy silmäystävällisenä.

Sisäänrakennettu kaiutin, Text-to-Speech ja muita äänitoimintoja

PocketBook InkPad 4 tukee kuutta ääniformaattia ja on varustettu sisäänrakennetulla kaiuttimella. Se tarjoaa uudenlaista vapautta kaikille äänikirjojen ystäville, koska tästä lähtien he voivat kuunnella mitä tahansa äänitiedostoa suoraan e-lukulaitteella ilman muita laitteita. Bluetoothin ansiosta PocketBook InkPad 4 voidaan aina yhdistää langattomiin kuulokkeisiin, kaiuttimiin ja muihin äänijärjestelmiin, jotta voit nauttia äänikirjoista missä tahansa kätevässä muodossa.

Erityisen huomionarvoinen on Text-to-Speech-toiminto, joka tekee e-lukulaitteesta todellisen tarinankertojan. Vain kahdella napsautuksella PocketBook InkPad 4 lukee ääneen minkä tahansa tekstitiedoston luonnolliselta kuulostavalla äänellä yhdellä 26 saatavilla olevasta kielestä. Toisin sanoen käyttäjät voivat nopeasti muuttaa minkä tahansa tavallisen tekstin oikeaksi äänikirjaksi.

IPX8-vedenkestävyys ja naarmuuntumissuoja

PocketBook InkPad 4 on suojattu luotettavasti veden haitallisilta vaikutuksilta IPX8-luokituksen mukaisesti. Se tarkoittaa, että e-lukulaite kestää upotuksen makeaan veteen 2 metrin syvyyteen jopa 60 minuutiksi.

Lisäksi laitteen näytössä on paranneltu suoja naarmuja vastaan, mikä on hyvä uutinen käyttäjille, jotka pitävät lukemisesta tien päällä. Vedenkestävyys ja näytön lisäsuojaus antavat lukijoille entistä enemmän luottamusta laitteen turvallisuuteen ja antavat heille mahdollisuuden nauttia suosikkikirjastaan missä tahansa.

Muita PocketBook InkPad 4 -lukulaitteen ominaisuuksia:

  • Tukee 21 kirja- ja 4 grafiikkaformaattia ilman muuntamista;
  • Tukee 6 ääniformaattia;
  • Wi-Fi- ja pilvipalvelu – synkronointi muiden laitteiden kanssa ja kätevä kirjaston hallinta;
  • 32 Gt sisäistä tallennustilaa – tarpeeksi tilaa valtavan, aina käsillä olevan kirjaston keräämiseen
  • 2000 mAh:n akku – jopa kuukausi aktiivista lukemista ilman latausta;
  • Kaksiytiminen prosessori – takaa sujuvan sivujen kääntämisen ja nopean e-lukulaitteen toiminnan;
  • Automaattinen näytön kierto – e-lukija muuttaa automaattisesti näytön suuntaa lukemismukavuuden parantamiseksi;
  • Suuri määrä sanakirjoja – 11 esiasennettua kieliyhdistelmää ja 42 yhdistelmää ladattavissa ilmaiseksi;
  • Kevyt ja kompakti – suuresta näytöstä huolimatta e-lukulaitteen paino on vain 265 g, ja sen mitat ovat 134 × 189,5 × 7,95 mm.

PocketBook InkPad 4 – maailmalla menestynyt tuote uusilla ominaisuuksilla

Takaisin
Aa HD