Laiteohjelmistoversio 6.7 viiteen PocketBook-malliin: parempi äänentoisto ja muita parannuksia

10. helmikuuta 2023

Esittelyssä massiivinen päivitys InkPad 3-, InkPad 3 Pro-, InkPad Color-, Touch Lux 5- ja Touch HD 3 -e-lukulaitteisiin – laiteohjelmistoversio 6.7. Uusi ohjelmisto parantaa äänitiedostojen äänenlaatua ja tarjoaa uusia mahdollisuuksia hallita muistiinpanoja, sanakirjaa ja teksti puheeksi -ominaisuutta. Myös lukemisesta tulee mukavampaa, kun voit säätää ja personoida eleitä lukutilassa.

Tässä joitain merkittäviä parannuksia, jotka tulevat saataville laiteohjelmistoversion 6.7 myötä:

Paremman kuuloiset äänitiedostot – koodekkipäivityksen (AptX, LDAC, AAC, SBC) ansiosta äänikirjojen ja musiikin äänenlaatu Bluetooth-yhteydellä toimivilla äänilaitteilla on parempi, ja e-lukulaitteesi tukee uusimpia äänitiedostoja. Huomaathan, että tätä päivitystä sovelletaan vain äänituella varustettuihin PocketBook-malleihin.

Uusien sanojen ja niiden käännösten tallentaminen on kätevämpää kuin koskaan – lukiessasi kirjaa sanakirjatilassa voit nopeasti tallentaa tuntemattomia sanoja ja niiden käännöksen muistiinpanoihin keskeyttämättä lukemista. Luo ”muistiinpanokäännöksiä” kätevässä muodossa: tallenna vain tuntematon sana tai sana ja sen käännös (yksi tai useampia). Voit myös lisätä tuntemattomaan sanaan kuvauksen asiayhteydestä, jossa sanaa käytettiin. Voit hallita muistiinpanokäännöksiä Muistiinpanot-sovelluksessa: voit järjestellä ja suodattaa niitä tai viedä ne erilliseen tiedostoon.

Kuuntele tuntemattomien sanojen ääntäminen – törmäsitkö tekstissä tuntemattomaan sanaan tai et ole varma, miten se äännetään? Uudella Teksti puheeksi -ominaisuuden toiminnolla voit nopeasti kuunnella minkä tahansa korostetun sanan ääntämisen sanakirjalukutilassa tai Sanakirja-sovelluksessa.

Personoi eleitä – PocketBookin hallinnasta tulee entistä helpompaa uusilla napautus-, veto- ja pyyhkäisyeleillä, jotka voidaan määrittää asetusten Lukutilan eleet -osiossa.

  • Napautusele – kirjan sivu on jaettu yhdeksään erilliseen alueeseen, joita napauttamalla voidaan suorittaa seuraavat toiminnot: Lukuvalikko, siirry seuraavalle tai edelliselle sivulle, siirry kymmenen sivua eteen tai taaksepäin, siirry tietylle sivulle, siirry kirjan alkuun tai loppuun, siirry seuraavaan tai edelliseen lukuun, luo kirjanmerkki, sanakirja, fontin valinta jne.
  • Pyyhkäisy- ja vetoeleet – määritä vasemmalta oikealle-, oikealta vasemmalle-, ylhäältä alas- tai alhaalta ylös -pyyhkäisyeleet, kuten myös vasemman tai oikean reunan vetoeleet lukutilassa tai Teksti puheeksi -tilassa.

Valokuvakehys-tilan uudet hyödylliset ominaisuudet – tästä lähtien Valokuvakehys on erillinen sovellus laitesovellusluettelossa. Voit luoda ja muokata diaesitysten kuvaluetteloita, valita diaesityksen aikavälejä, valita diaesitykseen satunnaisen järjestyksen, säätää etuvalaistuksen kirkkautta ja värilämpötilaa erikseen Valokuvakehys-sovelluksessa jne.

Muita tärkeitä ohjelmistoversion 6.7 mukana tulevia päivityksiä:

  • Kyky näyttää edellisessä näkymässä näytetyn sivun reunat – PDF- ja DJVU-muotoisissa kirjoissa. Myös PDF- ja DJVU-asiakirjojen vieritys on sulavampaa vieritystilassa.
  • Kyky muuttaa Teksti puheeksi -toiminnon nopeutta erillisellä eleellä lukemisen aikana.
  • Lisättiin käyttöliittymäelementteihin vihjeitä luettaessa sanakirjatilassa.
  • Käyttöliittymän parannukset sisällön ja muistiinpanojen luetteloita koskien.Nyt on muistiinpanoluettelon kutistaminen tai laajentaminen on kätevämpää. Avatakseen muistiinpanon sisältävän kirjan sivun käyttäjän tarvitsee vain napauttaa sivunumeron vieressä olevaa nuolta.
  • FB2-muotoisten kirjakuvitusten kirkkauden ja kontrastin säätöalgoritmien parannukset.
  • Nyt voit järjestellä muistiinpanoja kirjan muistiinpanojen luettelossa ja järjestellä kirjoja muistiinpanoja sisältävien kirjojen luettelossa. Voit myös viedä muistiinpanoja kirjasta tai valittujen kirjojen ryhmästä toisille laitteille.

Kaikki nämä parannukset ja uudet toiminnot ovat myös saatavilla PocketBook Erassa, sillä tässä uudessa mallissa nämä toiminnot ovat oletuksena.

Ohjelmistoversio 6.7 tulee pian saataville myös seuraaviin malleihin: InkPad Lite, InkPad X, Color ja Touch Lux 4.

Uuden ohjelmiston myötä PocketBookista tulee entistä parempi, joten päivitä e-lukulaitteesi ja nauti sähköisen lukemisen ylivoimaisesta mukavuudesta!

Takaisin
Aa HD