PocketBook Era on vihdoin myynnissä - tässä on uusi 7 tuuman e-kirjan lukulaite sisäänrakennetulla kaiuttimella

12. syyskuuta 2022

PocketBook ylpeänä ilmoittaa, että sen lippulaivatuote, e-kirjan lukulaite PocketBook Era, on viimein kauppojen hyllyillä. Mallissa on uuden sukupolven 7-tuumainen E Ink Carta™ 1200 -näyttö parannellulla naarmusuojalla, IPX8-vedenkestävyysluokituksella ja SMARTlight-ominaisuudella, joka mahdollistaa mukavan lukukokemuksen missä tahansa. Sisäänrakennetun kaiuttimen, Bluetooth-yhteyden, 6 tuetun ääniformaatin ja Teksti puheeksi -toiminnon ansiosta e-kirjan lukulaite on todellinen löytö äänikirjojen ystäville.

Kattavan toiminallisuuden lisäksi PocketBook Era erottuu joukosta uudella vaikuttavalla muotoilullaan, pienellä koollaan ja ergonomisuudellaan. Sivulla olevat painikkeet ja näytön automaattinen kierto tekevät lukulaitteesta kätevän sekä vasen- että oikeakätisille käyttäjille. Kannen kiinnitysjärjestelmän ansiosta laite integroituu helposti brändättyyn koteloon, mikä tarjoaa suojaa ja mukavuutta.

Uusi E Ink Carta™ 1200 -näyttö: entistä parempi kontrasti ja vasteaika

PocketBook Erassa on viimeisin 7-tuumainen E Ink Carte™ 1200 -näyttö 1264 x 1680 resoluutiolla ja 300 DPI:llä. Uuden teknologian ansiosta näyttöä on entistä mukavampi käyttää: kuvakontrastia on lisätty 15 prosentilla ja kosketusnäytön vasteaikaa on parannettu 20 prosenttia. Vaikuttavan optisen suorituskyvyn lisäksi uudessa e-kirjan lukulaitteessa on SMARTlight-ominaisuus, joka on mukautuva etuvalo näytön kirkkauden ja värilämpötilan säätämiseen parhaan e-lukukokemuksen varmistamiseksi.

Uudenlaista äänen vapautta sisäänrakennetulla kaiuttimella ja Teksti puheeksi -toiminnolla

PocketBook Eralla käyttäjät voivat nauttia äänikirjoista ilman rajoja: laite tukee 6 ääniformaattia ja pystyy toistamaan minkä tahansa äänitiedoston sisäänrakennetulla kaiuttimella. E-kirjan lukulaitteessa on myös Bluetooth, joten voit yhdistää sen langattomiin kuulokkeisiin, kaiuttimiin ja muihin laitteisiin toistaaksesi äänikirjoja tai musiikkia. Toinen uskomaton ominaisuus äänikirjojen rakastajille on Teksti puheeksi -toiminto, joka muuntaa minkä tahansa tekstitiedoston luonnollisen kuuloiseksi ääniraidaksi. PocketBook Era pystyy lukemaan ääneen 26 saatavilla olevalla kielellä mies- tai naisäänellä.

Uudistettu muotoilu ja uskomaton käytettävyys

Hienostuneen minimalistinen, ohuet ja silmiä hivelevät linjat, omaperäiset värit ja elementit – kaikki nämä yksityiskohdat luovat ainutlaatuisen muotoilun, joka inspiroi lukemaan ja nauttimaan PocketBook Erasta. Laite on myös hämmästyttävän ergonominen: sen pienen koon, keveyden ja sivupaneelin ohjauspainikkeiden ansiosta lukulaite sopii täydellisesti käteen. PocketBook Erassa on G-sensori näytön automaattiseen kiertoon, joten sitä on yhtä helppo käyttää oikealla tai vasemmalla kädellä. Mallissa on myös kannen kiinnitysjärjestelmä, jonka avulla lukulaite voidaan yhdistää PocketBook Flip Cover -koteloon.

Vedenkestävä ja naarmuilta suojattu

PocketBook Era on suojattu vedeltä IPX8-luokituksen mukaisesti. Laite voidaan upottaa makeaan veteen 2 metrin syvyyteen jopa 60 minuutiksi. Käyttäjät voivat siis nauttia lukemisesta myös kylpyhuoneessa tai altaassa pelkäämättä veden joutumista lukulaitteeseen. Toinen käyttäjien mielenrauhaa lisäävä PocketBook Eran ominaisuus on uusi ja paranneltu näytön suojaus naarmuja vastaan. Siksi PocketBook Era on loistava laite aktiiviseen lukemiseen missä tahansa: matkustaessa, vaellusretkellä, kesälomalla jne.

PocketBook Era sisältää myös seuraavat ominaisuudet:

  • Tukee 23 formaattia ilman muuntamista: 19 kirjafromaattia ja 4 graafista formaattia;
  • Tukee 6 äänitiedostoformaattia, mukaan lukien äänikirjaformaatit;
  • Wi-Fi ja tunnetut pilvipalvelut – synkronointi muihin laitteisiin ja kätevä kirjaston hallinta;
  • 1700 mAh:n akku – aktiivista lukemista jopa kuukauden ajan ilman latausta.
  • Kaksiytiminen prosessori – varmistaa sovellusten nopean toiminnan ja sujuvan sivun kääntämisen.
  • Esiasennetut sanakirjat – 11 esiasennettua kieliyhdistelmää ja 42 ladattavaa yhdistelmää.

PocketBook Erasta on saatavilla kaksi versiota maailmanlaajuisesti: PocketBook Era Stardust Silver 16 Gt:n muistilla ja PocketBook Era Sunset Copper 64 Gt:n muistilla.

Astu e-lukemisen uuteen aikakauteen.

Takaisin
Aa HD