Tapaa uusi 7-tuumainen PocketBook Era – täydellisyyttä jokaisessa yksityiskohdassa

8. kesäkuuta 2022

PocketBook ylpeänä esittelee kauan odotetun 7 tuuman PocketBook Eran, jossa on uuden sukupolven E Ink Carta™ 1200 -näyttö. Se takaa täydellisen mukavuuden lukemisen ja kuuntelun aikana. Uusi PocketBook Era sai useita edistyneitä ominaisuuksia, kuten sisäänrakennetun kaiuttimen ja äänikirjaominaisuuden, Teksti puheeksi -toiminnon ja Bluetoothin, parannellun naarmuuntumattoman näytön suojauksen ja IPX8-vedenkestävyyden.

Malliin on käytetty täysin uudenlaista suunnittelua, ja se tekee vaikutuksen kätevällä koollaan. Uudenlaisessa suunnittelussa ja laitteen ergonomisessa muotoilussa käytetään sivutukea ja sivupaneelin ohjauspainikkeita. Molemmat tekevät e-lukulaitteesta entistäkin mukavamman pitää joko oikeassa tai vasemmassa kädessä.

Uusi PocketBook Era julkaistaan kahdessa versiossa, joissa on eri värit ja sisäisen muistin koko: Sunset Copper 64 Gt:n muistilla ja Stardust Silver 16 Gt:n muistilla.

Uuden sukupolven E Ink Carta™ 1200 -näyttö

PocketBook Erassa on uusin 7 tuuman E Ink Carta™ 1200 -näyttö, jonka resoluutio on 1264 × 1680 ja 300 DPI, mikä takaa e-sivun korkean kontrastin ja terävyyden. Päivitetty teknologia lisää kuvan kontrastia 15 prosenttia ja parantaa kosketusnäytön vasteaikaa 20 prosenttia. 7 tuuman viistonäyttö on optimaalinen koko kotona tai tien päällä lukemiseen – laite on silti pienikokoinen, mutta samalla näyttää yhdellä sivulla enemmän tekstiä kuin klassinen 6 tuuman e-lukulaite. Voit säätää SMARTlight-toiminnolla kirkkautta ja värilämpötilaa, ja voit nauttia silmäystävällisestä lukemisesta kaikissa valaistusolosuhteissa.

Uusi vaikuttava muotoilu ja ergonomia

PocketBook Era erottuu joukosta huippumodernilla ja ergonomisella muotoilulla, joka luo lukulaitteille uutta estetiikkaa. Ohuen kehyksen ja tyylikkäiden painikkeiden ansiosta laite näyttää hienostuneelta ja elegantilta. Sivupaneeliin siirrettyjen ohjauspainikkeiden ja kompaktin koon ansiosta laitetta on helppo pitää kädessä. G-anturi määrittää ja muuttaa automaattisesti näytön suuntaa, mikä tekee PocketBook Erasta yhtä kätevän oikea- ja vasenkätisille käyttäjille. Mallin mitat 134,3 × 155 × 7,8 mm tekevät laitteesta yhden pienimmistä saatavilla olevista 7 tuuman e-lukulaitteista.

Edistynyt kuuntelukokemus sisäänrakennetulla kaiuttimella, Bluetoothilla ja Teksti puheeksi -toiminnolla

PocketBook Era tukee kuutta äänikirjamuotoa, ja sisäänrakennetun kaiuttimen ansiosta käyttäjät voivat aloittaa kuuntelun helposti vain painamalla e-lukulaitteen näytöllä olevaa Play-painiketta. Voit kuunnella kirjoja ja musiikkia langattomien kuulokkeiden, auton äänijärjestelmän ja muiden laitteiden kautta Bluetooth-yhteydellä. Toinen hyödyllinen ominaisuus niille, jotka haluavat mieluummin kuunnella kirjoja, on Teksti puheeksi -toiminto, joka muuttaa minkä tahansa tekstin luonnolliselta kuulostavaksi ääniraidaksi. Vain kaksi napsautusta ja laite lukee ääneen minkä tahansa tekstitiedoston jollakin 26 saatavilla olevasta kielestä.

Suojaus vedeltä ja naarmuuntumiselta

Näytössä on paranneltu naarmuuntumaton suoja, joka herättää enemmän luottamusta laitteen turvallisuutta kohtaan myös aktiivisemmassa käytössä. Lisäksi vedenkestävä PocketBook Era sopii loistavasti lukemiseen kylpyhuoneessa tai ulkona. E-lukulaite on suojattu vedeltä kansainvälisen IPX8-standardin mukaisesti, mikä tarkoittaa, että laite voidaan upottaa makeaan veteen 2 metrin syvyyteen jopa 60 minuutiksi ilman haitallisia vaikutuksia.

PocketBook Era sisältää myös seuraavat ominaisuudet:

  • Tuki 29 tiedostomuodolle – 19 kirjojen tiedostomuotoa, 6 äänitiedostomuotoa, 4 kuvatiedostomuotoa.
  • Wi-Fi ja brändätyt pilvipalvelut – helpottavat synkronointia muihin laitteisiin ja kirjaston hallintaa.
  • 1700 mAh:n akku – aktiivista lukemista jopa kuukauden ajan ilman latausta.
  • Kaksiytiminen prosessori – varmistaa sovelluksen nopean toiminnan ja sujuvan sivun kääntämisen.
  • Esiasennetut sanakirjat – 22 kieliyhdistelmää.

Nämä ja muut ominaisuudet ovat käyttäjien saatavilla kahdessa versiossa: PocketBook Era Sunset Copper 64 Gt:n muistilla ja PocketBook Era Stardust Silver 16 Gt:n muistilla.

PocketBook Era – astu e-lukemisen uuteen aikakauteen.

Takaisin
Aa HD