PocketBook Era voitti Computer Bild:in suuren e-lukijatestin

2. marraskuuta 2022

Arvovaltainen saksalainen Computer Bild -lehti on tunnustanut PocketBook Era:n yhdeksi kahdesta suuren mittakaavan e-lukijoiden testin voittajasta. Toinen palkinto yhdelle vuoden 2022 parhaista e‑lukijoista!

Tällä kertaa testiin osallistui kolme suosituinta e-lukulaitteiden valmistajaa suurimmista saksankielisistä teknologialehdistä: PocketBook, Amazon ja Tolino. Paras pistemäärä 1,8 ja voittajan titteli menivät kahdelle mallille yhtä aikaa: PocketBook Era ja Kindle Paperwhite. Era:n lisäksi asiantuntijat testasivat myös PocketBook Color:in (2,2 pistettä) ja PocketBook Touch Lux 5:n (2,5 pistettä).

Voittaja PocketBook Era e-lukulaite teki vaikutuksen toimittajiin monipuolisuudellaan, uusimmalla E Ink Carta 1200 -näytöllään, äänitoimintojen saatavuudella ja nopealla prosessorilla.

Tämän vaikutusvaltaisen lehden korkea arvosana ja testivoitto osoittavat jälleen kerran, että PocketBook Era pystyy yhdistämään uusimmat teknologiat ja tarjoaa käyttäjille ennennäkemättömät mahdollisuudet e-lukemisessa. Tästä syystä tämä malli on vuoden 2022 suurin bestseller.

Takaisin
Aa HD