PocketBook Era Color: 7-tuumainen e-lukemisen mestariteos, jossa on värinäyttö ja kaiutin

19. maaliskuuta 2024

PocketBook esittelee ylpeänä uusimman 7-tuumaisen e-lukulaitteensa PocketBook Era Colorin, jossa on uusin värinäyttö E Ink Kaleido™ 3, joka tarjoaa eloisan lukukokemuksen kompaktissa rungossa. Uudessa PocketBook Era Colorissa yhdistyvät palkittu muotoilu ja ensiluokkaiset ominaisuudet, kuten äänikirjatuki, sisäänrakennettu kaiutin, Text-to-Speech-toiminto, SMARTlight ja IPX8-vesisuojaus.

Era Color on todellinen löytö niille, jotka nauttivat värillisen sisällön, kuten tietokirjojen, sarjakuvien, oppikirjojen ja liikekirjojen, lukemisesta ja haluavat lukea joustavasti tien päällä.

Silmiä suojaava E Ink -värinäyttö ja mukautuva SMARTlight-valo

7-tuumaisessa PocketBook Era Colorissa on uusin E Ink Kaleido™ 3 -värinäyttö, jonka resoluutio ja PPI-arvo ovat 50 % paremmat. Sen mustavalkokuvan resoluutio on 1264 x 1680 ja värikuvan resoluutio 632 x 840. Era Color pystyy toistamaan 4096 väriä ja takaa täydellisen silmien turvallisuuden ja häikäisemättömän kokemuksen.

SMARTlight takaa miellyttävimmän lukukokemuksen kaikissa valaistuksissa, sillä sen avulla käyttäjät voivat valita ihanteellisen etuvalon sävyn: kylmästä sinertävästä päivänvalossa lukemiseen lämpimään ja rauhoittavaan keltaiseen lukemiseen ennen nukkumaanmenoa.

Palkittu muotoilu ja erinomainen käyttäjäystävällisyys

PocketBook Era Color kiehtoo ensisilmäyksellä muotoilullaan, joka on saanut arvostetun Red Dot -palkinnon. Mekaanisilla painikkeilla varustettu sivuohjauspaneeli sulautuu harmonisesti ohuiden linjojen eleganssiin, ja näytön automaattisen kääntämisen mahdollistava G-anturi takaa mukavan otteen sekä oikea- että vasenkätisille käyttäjille. 7 tuuman läpimittainen näyttö tarjoaa optimaalisen lukumukavuuden, ja siinä on täydellinen tasapaino pienikokoisuuden ja runsaan tekstin näyttämisen välillä jokaisella sivulla. Era Colorissa on kannen kiinnitysjärjestelmä, joka yhdistää e-lukijan saumattomasti PocketBook Flip- tai Charge-merkkisiin kannetyyppeihin.

Sisäänrakennettu kaiutin ja Text-to-Speech -ominaisuus tarjoaa poikkeukselliset äänentoisto-ominaisuudet

PocketBook Era Color tukee äänikirjaformaatteja ja tarjoaa käyttäjille saumattoman kuuntelukokemuksen sisäänrakennetun kaiuttimen kautta. Bluetooth 5.4 -yhteys mahdollistaa langattoman kuuntelun kuulokkeilla, auton audiojärjestelmillä tai muilla laitteilla. Äänikirjojen harrastajat arvostavat tekstistä puheeksi -ominaisuutta, joka muuttaa tekstin vaivattomasti ääniraidaksi ja lukee ääneen luonnollisella äänellä. Era Color on aina valmis muuntamaan minkä tahansa tekstitiedoston mukaansatempaavaksi kuuntelukokemukseksi, ja se on saatavilla 26 kielellä.

Nauti rajattomasta lukemisesta IPX8-vesisuojauksella

PocketBook Era Color on ihanteellinen aktiiviseen elämäntapaan ja lukemiseen tien päällä paitsi kompaktin kokonsa ja toiminnallisuutensa ansiosta myös IPX8-vesisuojansa ansiosta. Se todistaa, että e-lukulaite kestää upottamisen makeaan veteen jopa 2 metrin syvyyteen 60 minuutiksi ilman haitallisia vaikutuksia. Käyttäjät voivat uppoutua suosikkikirjoihinsa huolehtimatta vesialtistuksesta, kun he lukevat kylpylän aikana tai loikoilevat uima-altaalla.

Sarjakuva- ja mangaformaatit, neliydinprosessori ja muita Era Color -ominaisuuksia

  • 25 formaattia: e-lukija tukee kaikkia suosituimpia kirja- ja grafiikkaformaatteja, myös CBR- ja CBZ-sarjakuvaformaatteja.
  • 6 ääniformaattia: m4A-, M4B-, OGG-, OGG.ZIP-, MP3- ja MP3.ZIP-formaatteja tukevat äänikirjat ja musiikki.
  • 32 Gt sisäistä muistia: enemmän kuin tarpeeksi tilaa kaikille käyttäjän tiedostoille.
  • Neliydinprosessori: tarjoaa nopean sivun kääntämisen parhaan lukukokemuksen takaamiseksi.
  • Pilvipalvelut: PocketBook Cloud ja Dropbox tarjoavat käyttäjille täydelliset työkalut kirjaston hallintaan ja synkronointiin.
  • Kaksitaajuuksinen Wi-Fi (2,4/5 GHz): nopea ja mukava verkkokauppa.
  • Esiasennetut sanakirjat: 11 esiasennettua sanakirjaa ja 42 ylimääräistä kieliyhdistelmää on ladattavissa ilmaiseksi.

PocketBook Era Color: uusi e-lukemisen aikakausi väreissä.

Takaisin
Aa HD