Kauan odotettu Dark Mode (tumma tila) on täällä ohjelmistopäivityksen 6.8 myötä

29. kesäkuuta 2023

Dark mode tila on saatavilla PocketBook Era -e-lukulaitteissa, joissa on 6.8-laiteohjelmistoversio, ja kaikissa uusissa malleissa, jotka on valmistettu tästä päivästä alkaen, mukaan lukien uusimmat InkPad 4 ja InkPad Color 2. Lähitulevaisuudessa uusi laiteohjelmisto on saatavilla myös muihin PocketBook-malleihin.

Muita uusia ominaisuuksia ja parannuksia ovat: ohjauspaneelin uudet käyttäjämääritykset, Notes-sovelluksen uudet suodatinasetukset, tekstiehdotusominaisuus ja paljon muuta.

Nauti silmäystävällisestä lukemisesta Dark modessa.

Dark moden käyttäminen PocketBookissa voi parantaa lukemismukavuutta hämärässä ja yöllä. Tämä ominaisuus muuttaa näytön asetuksia ja näyttää valkoisen tekstin tummalla taustalla, joka ei ole ristiriidassa pimeän ympäristön kanssa eikä häiritse silmiä. Voit myös vaihtaa kirjan kuvien käänteisiksi lukiessasi Dark modessa.

Monet innokkaat lukijat ovat havainneet, että Dark moden käyttäminen auttaa vähentämään kirkkaan näytön katsomisesta johtuvaa silmien väsymistä. Lisäksi Dark mode on erittäin hyödyllinen yöllä luettaessa, koska se vähentää näytön säteilevän sinisen valon määrää, mikä voi olla osatekijä silmien rasittumiseen ja väsymiseen.

Muut parannukset, jotka ovat saatavilla laiteohjelmistoversiossa 6.8:

  • Mukauta ohjauspaneeli mieltymystesi mukaan: tästä lähtien voit lisätä ohjauspaneeliin useimmin käyttämäsi säätimet. Pääset nopeasti käyttämään säätimiä, kuten Wi-Fi, Bluetooth, tehtävienhallinta, lentotila, synkronointi, G-anturi, lukitus, virta pois, kuvakaappaus, kirjastohaku, sekä kaikkien sovellusten pikakuvakkeita. Lisäksi voit myös määrittää ohjauspaneelin säätimien määrän.
  • Muistiinpanojen kätevä suodatus: hallitse muistiinpanoja kirjassa valitsemalla erikseen merkit, kommentit, kuvakaappaukset, kynämuistiinpanot, käännösmuistiinpanot ja kaikki muistiinpanot. Voit myös muuttaa kirjasinkokoa Notes-sovelluksen ja lukuohjelman muistiinpanoluettelossa.
  • Paranna luku- ja käännöskokemustasi morfologisilla sanakirjoilla: uuden laiteohjelmiston avulla voit ladata ja asentaa morfologisia sanakirjoja, jotka auttavat palauttamaan eri sanamuodot perusmuotoonsa. Se yksinkertaistaa huomattavasti sanakirjoista hakemista.
  • Uusi tekstiehdotusominaisuus mahdollistaa nopeamman ja kätevämmän kirjoittamisen näytön näppäimistöllä.
  • Nopeampi zoomaus PDF- ja DjVu-formaatin kirjoissa lukumukavuuden parantamiseksi.
  • Laiteohjelmistopäivityksen uusi käyttöliittymä näyttää kaikki muutokset selkeässä ja yksityiskohtaisessa luettelossa. Tästä lähtien voit myös ladata laiteohjelmiston automaattisesti taustalla.

Uusi laiteohjelmistoversio 6.8 on saatavilla PocketBook Era -e-lukulaitteisiin, ja se on asennettu kaikkiin uusiin tästä lähtien julkaistuihin malleihin. Pian se on saatavilla muihin uusimpiin PocketBook-malleihin.

Asenna uusi ohjelmisto nyt ja tutustu kaikkiin parannuksiin, joita se tuo PocketBookiisi. Älä epäröi enää vaan tee lukukokemuksestasi entistäkin parempi!

Takaisin
Aa HD