PocketBook Color Note: saumatonta värillisten muistiinpanojen tekemistä suurella E Ink Kaleido 3 -näytöllä

5. syyskuuta 2024

PocketBook esittelee Color Noten – uusimman e-note-laitteen, jossa on upea 10,3 tuuman E Ink Kaleido™ 3 -värinäyttö, kynä ja erilaisia työkaluja virheettömien muistiinpanojen tekemiseen. Tämä Android™ 12 -käyttöjärjestelmällä varustettu laite, jossa on SMARTlight-toiminto ja uusin E Ink ComfortGaze™ -tekniikka, on suunniteltu parantamaan tuottavuuttasi ja luovuuttasi. Sisäänrakennettu kaiutin, Bluetooth ja esiasennettu Teksti puheeksi -ominaisuus tekevät Color Notesta todellisen löydön äänikirjojen kuuntelijoille.

Digitaaliset värilliset muistiinpanot – mahdollisimman helposti!

PocketBook Color Noten suuri ja silmäystävällinen 10,3 tuuman E Ink Kaleido 3 -värinäyttö, perustuu Mobius™-tekniikkaan, on täydellinen alusta sekä mahtipontisille ideoille että päivittäisille muistiinpanoille. Näytön vaikuttavan koon ansiosta käyttäjät voivat kirjoittaa tai piirtää mahdollisimman mukavasti, ja E Ink Kaleido 3 -väritekniikka tarjoaa entistä paremmat mahdollisuudet itseilmaisuun samalla, kun näyttö on täysin silmäystävällinen ja häikäisemätön.

PocketBook Color Note sopii ihanteellisesti niin työskentelyyn kuin opiskeluun. Tarkan kynän avulla käyttäjät voivat tehdä muistiinpanoja vaivattomasti olivatpa he kokouksessa, luennolla tai pallottelemassa ideoita. Käyttäjät voivat helposti hallita ja parantaa muistiinpanojaan, kun heidän käytössään on joukko työkaluja, kuten mukautettavia kyniä, siveltimiä, tusseja, lyijykyniä, kalligrafiakyniä, pyyhekumeja ja lassotyökalu. Lisäksi voidaan lisätä tekstiruutuja, muoto-objekteja (esimeriksi viivoja, suorakulmia, ellipsejä, kolmioita ja tähtiä) sekä kuvia.

Jaa muistiinpanoja vaivattomasti

PocketBook Color Notessa on Lähetä sähköpostitse -toiminto, joka helpottaa käyttäjien digielämää. Sen avulla käyttäjät voivat nopeasti lähettää muistiinpanoja yhteen tai useampaan sähköpostiosoitteeseen vai muutamalla napautuksella. Olitpa sitten tekemässä yhteistyötä projektin parissa, jakamassa oivalluksia kokouksesta tai jakamassa opiskelun muistiinpanoja, tämä toiminto varmistaa, että tietosi päätyvät oikeille henkilöille välittömästi.

SMARTlight ja ComfortGaze – verratonta mukavuutta ja turvallisuutta

PocketBook Color Note on yksi silmäystävällisimmistä laitteista, koska adaptiivisen SMARTlight-etuvalon, josta käyttäjä voi valita lämpimän tai kylmän sävyn, lisäksi e-note-laite sisältää myös uusimman E Ink ComfortGaze -tekniikan. E Ink ComfortGaze -etuvalo takaa vertaansa vailla olevan silmäturvallisuuden vähentämällä haitalliselle siniselle valolle altistumista 60 prosentilla, joten etuvalon avulla lukeminen on kolme kertaa vähemmän rasittavaa silmille kuin LCD-näytöillä.

Sisäänrakennettu kaiutin, Bluetooth ja Teksti puheeksi -toiminto

Sisäänrakennetun kaiuttimen ja Bluetooth-tuen ansiosta laite on ihanteellinen äänikirjojen ja musiikin kuunteluun missä ja milloin tahansa. Valitsipa käyttäjä kuunnella suoraan laitteella tai langattomilla kuulokkeilla, he voivat vaihtaa tehtävien välillä ja nauttia äänisisällöstä helposti.

Teksti puheeksi -toiminto on toinen kätevä toiminto, joka auttaa käyttäjiä nauttimaan kirjoistaan silloinkin, kun lukeminen on epämukavaa. Käyttäjät voivat hoitaa omia asioitaan, kun laite lukee kirjaa ääneen ja saa sen kuulostamaan mahdollisimman luonnolliselta.

Android 12 -käyttöjärjestelmä ja Google Play -sovellus lisäävät toiminnallisuutta

Android 12 -käyttöjärjestelmällä varustettu PocketBook Color Note tarjoaa mahdollisuuden asentaa ja käyttää kolmannen osapuolen sovelluksia, mikä parantaa muistiinpano- ja lukukokemusta. Koska käyttäjä pääsee Google Play Storeen sovelluksen kautta, hän voi mukauttaa laitteen käyttötarkoitukseensa sopivaksi ja nauttia monista Android-alustalla saatavilla olevista sovelluksista.

Muut PocketBook Color Note -laitteen erityisominaisuudet:

  • E Ink Kaleido™ 3 -värinäyttö – toistaa 4 096 väriä ja sisältää 1 404 × 1 872 -resoluution (mustavalkokuva).
  • Android 12 -käyttöjärjestelmä ja Google Play Store -sovellus tarjoavat vapauden asentaa kolmannen osapuolen sovelluksia.
  • Neliydinprosessorin ansiosta laite toimii nopeasti ja tehokkaasti.
  • 4 Gt keskusmuistia, 32 Gt sisäänrakennettua tallennustilaa ja microSD-korttipaikka.
  • Bluetooth 5.2, Wi-Fi (kaksikaistainen – 2,4/5 GHz) ja USB type C -liitäntä.
  • Tukee 6 äänikirjamuotoa.
  • Tukee 24 kirja- ja kuvamuotoa.
  • PocketBook-kynä sisältyy myyntipakkaukseen.

PocketBook Color Note: kirjoita, lue ja unelmoi väreissä!

Takaisin
Aa HD