PocketBook Color – uusi värinäytöllinen e-kirjojen lukulaite sveitsiläisvalmistajalta

16. huhtikuuta 2020

PocketBookin innovatiivisen 6 tuuman E Ink Kaleido™ -värinäytöllä varustetun e-kirjojen lukulaitteen kehitystyö on loppuvaiheessa. Uusi PocketBook Color on ensimmäisiä e-kirjojen lukulaitteita, joiden värinäyttö perustuu uuteen E Ink Print Color ePaper -teknologiaan.

Uusi 6-tuumainen PocketBook Color vie e-kirjojen lukemisen uuteen ulottuvuuteen – siitä tulee entistäkin viihdyttävämpää, inspiroivampaa ja informatiivisempaa. Laitteessa on uuden sukupolven E Ink Kaleido™ -värinäyttö, joka tukee 4 096:ta väriä. PocketBook Colorin näyttö on tuttuun tapaan turvallinen silmille, ja siinä on muutkin E-Ink-näyttöjen tunnusomaiset ominaisuudet. Mustavalkoinen teksti näkyy edelleen terävänä 300 dpi:n resoluution ansiosta.

Edistyksellistä e-kirjojen lukemista silmäystävälliseltä näytöltä

E-kirjat ovat nyt entistä houkuttelevampia nuorille lukijoille. Mustavalkoiset sivut eivät aina riitä viihdyttämään lapsia, mutta PocketBook Colorin myötä lukijat voivat nauttia kuvitetusta sähköisestä sisällöstä, joka herättää tunteita ja on helpompi ymmärtää. Niin lapset, teinit kuin aikuisetkin pääsevät nyt sukeltamaan entistäkin syvemmälle kirjojen kiehtovaan maailmaan.

Sähköinen opetus- ja ammattisisältö on nyt informatiivisempaa E-kirjojen lukulaitetta käytettäessä

Oppikirjat, ohjeet, taidekirjat, lääketieteelliset oppaat ja yrityskirjat miellyttävät nyt enemmän silmää ja pääsevät oikeuksiinsa. Kuvat, käyrät, graafit, kaaviot, kartat ja muut piirustukset näkyvät nyt väreissä tekijöiden alkuperäisen tarkoituksen mukaisesti. Lisäksi E Ink -laitteille tuttuun tapaan tätä e-kirjojen lukulaitetta voi käyttää viikkokaupalla yhdellä latauksella. Näiden ominaisuuksien ansiosta laite on ihanteellinen opiskelijoille ja opettajille sekä niille, jotka ovat kiinnostuneita bisneskirjallisuudesta sekä itsensä kehittämiseen tarkoitetuista kirjoista.

Supersankareita ja muotia väreissä

Lukulaitteen silmäystävälliset värit ilahduttavat digilehtien lukijoita ja sarjakuvien ystäviä. Sarjakuvien sankarit ja pahikset esiintyvät vihdoin tutuissa väreissä E Ink -näytöllä. Aikakauslehdet ovat puolestaan nyt värikkäitä, ja tarinat sekä uutuustrendit heräävät eloon kaikkine mielenkiintoisine yksityiskohtineen.

Värinäytöllisen e-kirjojen lukulaitteen tekniset tiedot ilmoitetaan myöhemmin. Uutuuslaitteen on määrä tulla markkinoille kesäkuussa 2020.

PocketBook Color – tervetuloa värit!

Takaisin
Aa HD