PocketBook Basic Lux 4: edullinen ja ultrakevyt e-lukulaite

7. elokuuta 2023

PocketBook on ylpeä voidessaan ilmoittaa edullisen kosketusnäytön ja etuvalon sisältävän PocketBook Basic Lux 4 -e-lukulaitteen julkaisusta! Sisältää 6" E Ink Carta™ -näytön, Wi-Fi-yhteyden ja pilvipalvelun, tukee 25 tiedostomuotoa ja akku kestää viikkoja – täydellinen aloitustason laite päivittäiseen, nautinnolliseen lukemiseen.

Superkevyt ja kompakti PocketBook Basic Lux 4 saapuu kauppojen hyllyille lähiviikkoina.

Nauti e-lukemisesta silmiä rasittamatta

PocketBook Basic Lux 4 sisältää 6 tuuman HD-kosketusnäytön E Ink Carta™ -tekniikalla, joka tarjoaa mukavuutta ja suojaa silmiä. Näytön optiset ominaisuudet ovat lähes identtiset tavallisen paperin kanssa, joten tuntien lukeminen onnistuu vaivatta rasittamatta silmiä tai menettämättä keskittymiskykyä. Lisäksi E Ink -näyttö ei heijasta valoa, joten lukeminen on mukavaa sisätiloissa tai jopa kirkkaassa auringonvalossa.

Silmäystävällinen etuvalo

PocketBook Basic Lux 4 sisäänrakennetulla etuvalolla tekee lukemisesta mukavaa missä tahansa valaistuksessa, myös täysin pimeässä. Etuvalotekniikka on suunniteltu silmäystävälliseksi – LED-valot on suunnattu näytön pintaan valaisemaan e-sivuja kasvojen valaisemisen sijaan. Se tarjoaa miellyttävän ja hellävaraisen lukukokemuksen.

Kätevä, kompakti ja pitkäkestoinen e-lukulaite

PocketBook Basic Lux 4 on kätevä ja kompakti laite, joka painaa vain 155 grammaa ja mahtuu helposti laukkuun tai jopa taskuun. E-lukulaite on kätevä ja äärimmäisen helppokäyttöinen mekaanisten näppäinten ja kosketusnäytön ansiosta. Basic Lux 4 on myös erittäin energiatehokas: yksi täysi lataus kestää jopa kuukauden aktiivista lukemista!

Laaja kirjastosi aina ulottuvillasi

E-lukulaite tukee suoraan 25 kirja- ja grafiikkatiedostomuotoa, mukaan lukien yleisimmät: ACSM, AZW, CBZ, DJVU, DOC, EPUB, FB2, PDF, TXT, JPEG ja PNG. Adobe DRM -tuen ansiosta voit myös lainata kirjoja nettikirjastoista. Basic Lux 4:n ansiosta koko kirjastosi on aina ulottuvillasi, koska 8 Gt:n sisäänrakennetun muistin lisäksi e-lukulaitteessa on muistikorttipaikka.

Pilvipalvelut ja ilmaiset sanastot

PocketBook Basic Lux 4:ssä on Wi-Fi-yhteys, joten voit ostaa kirjoja mistä tahansa verkkokaupasta ja hallinnoida koko kirjastoasi kätevästi sekä synkronoida tiedostoja muiden laitteiden kanssa PocketBook Cloudin kautta.Dropbox-palvelun kautta e-kirjat on nopea ja helppo siirtää laitteelle. E-lukulaitteessa on 11 esiasennettua sanastoa, ja ladattavissa maksutta on 42 kieliyhdistelmää lisää. Näin ollen Basic Lux 4 on erinomainen laite vieraiden kielten opiskeluun ja kielitaitojen hiomiseen.

PocketBook Basic Lux 4: edullinen älykäs e-lukulaite

Takaisin
Aa HD