Äänikirjoja PocketBookiisi: parhaat e-lukulaitteet äänituella

29. maaliskuuta 2022

Luetko vai kuunteletko kirjaa mieluummin? Valitsemalla modernin Pocketbook-e-lukulaitteen, pääset nauttimaan kirjojen teksti- ja ääniversioista yhdellä laitteella.

Tallenna kaikki tiedostosi yhteen paikkaan ja käytä mitä tahansa sisältöä kätevässä muodossa – PocketBookilla se on niin helppoa! Ja iso plussa on se, että kun kuuntelet e-kirjoja lukulaitteella, vapautat huomattavasti tilaa älypuhelimeltasi ja säästät sen akkuvirtaa.

Riippumatta siitä, luetko kirjoja vai kuunteletko niitä, PocketBook-e-lukijasta tulee sinulle korvaamaton laite, koska monet uusimmista malleista tukee 19 kirjamuotoa, 4 kuvatiedostomuotoa ja 6 äänimuotoa. Teksti puheeksi -toiminnon ansiosta e-lukulaite toistaa minkä tahansa tekstidokumentin ja muuttaa sen äänikirjaksi.

Mitä äänisisältöä voit kuunnella PocketBook-e-lukulaitteella?

Äänikirjoja

Se on ihanteellinen ratkaisu heille, jotka käyttävät paljon aikaa ajamiseen ja matkustamiseen tai eivät vain halua rasittaa silmiään liikaa. Monet kirjallisuuden ystävät pitävät myös kirjojen ammattimaisista ääninäyttelijöistä ja erityisesti siitä, jos itse kirjailija lukee kirjaa.

Musiikkia

Voit myös toistaa suosikkikappaleitasi kätevästi samalla laitteella, jolla luet, koskematta älypuhelimeen tai soittimeen uudelleen. Taustamusiikki auttaa keskittymään kirjaan ja uppoutumaan itse tarinaan.

Podcasteja ja muita äänitiedostoja

Äänituella varustetuilla PocketBook-e-lukulaitteilla voit kuunnella seuraavia äänitiedostoja: MP3, MP3.ZIP, M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP.

Teksti puheeksi -toiminto

Teksti puheeksi -toiminto muuntaa minkä tahansa tekstitiedoston äänikirjaksi. Vain muutamalla napsautuksella pääset kuuntelemaan mies- tai naisäänen lukemaa tekstiä englanniksi ja 15 muulla kielellä. Avaa vain e-lukulaitteen valikko, aktivoi Teksti puheeksi -toiminto ja jatka kirjan kuuntelemista samalta sivulta. Katso toiminnosta video täällä.

Kuinka toistaa äänitiedostoja PocketBookilla?

Äänituella varustettu e-lukulaite on helppo yhdistää langattomiin kuulokkeisiin ja muihin laitteisiin Bluetoothin kautta. Vain muutamassa sekunnissa pääset kuuntelemaan äänikirjoja tai musiikkia liittämällä PocketBookin seuraaviin laitteisiin:

  • Langattomat kuulokkeet
  • Auton äänijärjestelmä
  • Bluetooth-kaiutin
  • Muut äänentoistolaitteet

Se tarkoittaa, että voit nauttia äänikirjastostasi milloin tahansa ja missä tahansa – autoa ajaessasi, lentokoneessa, liikenteessä, lomalla jne.

PocketBook-e-lukulaite äänellä: kuinka valita paras malli

Tällä hetkellä kuusi PocketBook-mallia on varustettu äänituella. Jokainen niistä on ainutlaatuinen omalla tavallaan, joten löydät varmasti juuri sinulle sopivan laitteen!

PocketBook Touch HD 3 on pienikokoinen ja tyylikäs e-lukulaite, jossa on silmille turvallinen 6 tuuman E Ink Carta™ -näyttö, SMARTlight-toiminto, Bluetooth ja se tukee 29 tiedostomuotoa, mukaan lukien 6 äänimuotoa.

PocketBook Color on e-lukulaite, jossa on ainutlaatuinen 6 tuuman E Ink Kaleido™ -värinäyttö. Laite ei vain toista ääntä, vaan näyttää myös kuvitukset ja kirjankannet värillisinä.

PocketBook InkPad 3 -laitteessa on suuri 7,8 tuuman näyttö, kaksiytiminen prosessori ja SMARTlight-toiminto, joka säätää näytön värilämpötilaa. Malli tukee 19 kirjamuotoa, 4 kuvatiedostomuotoa ja 6 äänimuotoa.

PocketBook InkPad 3 Pro on vedenpitävä malli, jossa on 7,8 tuuman E Ink Carta™ -näyttö ja SMARTlight-tekniikkaa. Laite on oikea siunaus lukijoille, joilla on aktiivinen elämäntapa. Se on myös varustettu Bluetoothilla ja toistaa äänitiedostoja.

PocketBook InkPad Color on suosikkilaite, jossa on suuri 7,8 tuuman E Ink Kaleido™ Plus -värinäyttö. Laite on ihanteellinen kaikenlaiseen sisältöön äänikirjoista ja musiikista värillisiin lastenkirjoihin, sarjakuviin, oppikirjoihin ja ammattikirjallisuuteen.

PocketBook InkPad X -mallissa on huikea 10,3 tuuman E Ink Carta™ -näyttö, SMARTlight-toiminto, Bluetooth, Teksti puheeksi -toiminto ja se tukee 19 kirjamuotoa, 6 äänimuotoa ja 4 kuvatiedostomuotoa.

PocketBook on laite, joka tarjoaa ennennäkemättömän valinnanvapauden kaikille lukijoille. Kuuntele ja lue kirjoja rajoituksetta e-lukulaitteellasi!

Takaisin
Aa HD