E Ink Kaleido™ -näyttö – e-kirjojen lukemisen uusi värikäs aikakausi

3. elokuuta 2020

E-kirjojen lukulaitteiden teknologiat kehittyvät jatkuvasti. Vuonna 2020 lanseerattiin uusi E Ink Kaleido™ -näyttö, jonka myötä lukemisen ystävät kaikkialla maailmassa saavat entistäkin inspiroivampia ja mukaansatempaavampia lukukokemuksia. Seuraavassa vastaamme kysymyksiin, jotka koskevat uutta näyttöä ja sen etuja.

Mikä on Print Color ePaper -teknologian tarkoitus?

E Ink Corporation kehitti tämän teknologian, jotta kuvitettua värillistä e-sisältöä voitaisiin lukea silmille turvalliselta näytöltä. Tällaista sisältöä ovat esimerkiksi oppikirjat, tieteelliset käyttöoppaat, viiteteokset, sarjakuvat, lastenkirjat, tietokirjat ja bisneskirjat.

Piirrokset, käyrät ja kaaviot ovat informatiivisempia E Ink Kaleido™ -värinäytöltä katsottuna. Käyttäjät voivat nyt lukea oppi- tai bisneskirjoja jäämättä paitsi olennaisista tiedoista. Värien ansiosta lukeminen E Ink -näytöltä on entistäkin kokonaisvaltaisempi ja mukaansatempaavampi kokemus.

Mitä ovat E Ink Kaleido™ -näyttö ja Print Color ePaper -teknologia?

E Ink Kaleido™ -värinäytössä yhdistyvät perinteinen mustavalkoinen E Ink -paneeli ja Color Filter Array (CFA) -teknologia. Mustavalkoisessa E Ink -paneelissa käytetään erityistä RGB-suodatinta, jonka ansiosta E Ink Kaleido™ voi näyttää jopa 4 096 väriä ja sävyä.

E Ink Kaleido™ -näyttö toimii parhaiten etuvalon ollessa päällä.

Onko E Ink Kaleido™ -näytössä kaikki E Ink -teknologian edut?

E Ink Kaleido™ -näyttö on turvallinen silmille, ja siinä on muutkin E-Ink-näyttöjen tunnusomaiset ominaisuudet. Se ei heijasta, joten lukeminen ulkona on miellyttävää. Lisäksi se on energiatehokas: kaikki E Ink -teknologialla varustetut e-kirjojen lukulaitteet käyttävät virtaa vain sivujen kääntämiseen ja joihinkin muihin toimintoihin, kuten etuvaloon. Siksi laite toimii jopa kuukauden ajan yhdellä latauksella.

Lue lisää E Ink Kaleido™ -näytöllä varustetusta PocketBook Color e-kirjojen lukulaitteesta!

Takaisin
Aa HD