PocketBook InkPad X – huippuluokan e-lukulaite 10 tuuman näytöllä

8. lokakuuta 2019

PocketBook esittelee ylpeänä jo pitkään odotetun PocketBook InkPad X -e-lukulaitteen, jossa on suuri 10,3 tuuman näyttö. Hulppean näytön ansiosta käyttökokemus on erinomainen, luitpa sitten kirjaa, sanomalehteä, aikakauslehteä, sarjakuvia tai ammattikirjallisuutta. Uusi e-lukulaite painaa vain 300 g ja siinä on SMARTlight-toiminto ja äänilähtö.

Vie lukemisen uusiin ulottuvuuksiin

PocketBook InkPad X:ssä on 10,3 tuuman HD-näyttö 1 404 × 1 872 resoluutiolla. Tämän ansiosta sillä voi lukea kaikenlaista sisältöä, kuten kirjoja, sanoma- ja aikakauslehtien digiversioita, sarjakuvia, tieteellisiä julkaisuja ja jopa nuotteja. InkPad X:ssä sivulla näkyy entistäkin enemmän tekstiä ilman että fonttikokoa täytyy pienentää. Lisäksi E Ink Carta™ -teknologian ansiosta näytön optiset ominaisuudet vastaavat perinteistä paperikirjaa lähes täydellisesti.

SMARTlight mahdollistaa lukemisen milloin tahansa

PocketBook InkPad X on suunniteltu aktiivikäyttöön kaikkina vuorokaudenaikoina. SMARTlight-teknologian ansiosta lukeminen on erittäin miellyttävää valaistuksesta riippumatta, sillä näytön kirkkautta ja värilämpötilaa säädetään automaattisesti. Kirkkautta ja värisävyä on mahdollista säätää poistumatta sivulta: liu’utat vain sormella näytön sivulla. Näyttöasetusmalleja voi myös tallentaa ja ottaa käyttöön myöhemmin.

32 Gt:n muistiin mahtuu valtava kirjasto

PocketBook InkPad X:ssä on huikeat 32 Gt sisäistä muistia. Ajattele, kuinka paljon teksti- ja kuvatiedostoja sähköiseen kirjastoosi mahtuu! PocketBook InkPad X:ään voi tallentaa esimerkiksi jopa 15 000 EPUB-muotoista kuvittamatonta kirjaa. Jos taas e-lukulaitteeseen ladataan sanoma- ja aikakauslehtiä PDF-muodossa sekä sarjakuvia CBR- ja CBZ-muodoissa, siihen mahtuu silloinkin noin 10 000 tiedostoa. (Todellinen tiedostomäärä riippuu kunkin ladatun tiedoston koosta ja laadusta.) Tilaa riittää tietenkin myös kaikille äänikirjoillesi.

Äänikirjoja ja musiikkia PocketBookissa

Äänikirjoilla on kiistattomia etuja perinteiseen lukemiseen nähden. Eräs niistä on mahdollisuus tehdä jotakin muuta äänikirjaa kuunnellessa (esimerkiksi ajaa autolla). PocketBook InkPad X:ssä on Bluetooth, ja sillä voi toistaa MP3-, M4B- ja OGG-muotoisia äänikirjoja ja muita äänitiedostoja. Voit siis kuunnella musiikkia lukiessasi lempikirjaasi. Eräs toinen kätevä ominaisuus kirjojen ystäville on Teksti puheeksi. Kun yhdistät e-lukulaitteeseen kuulokkeet, voit kuunnella tekstitiedostoja jopa 16 kielellä.

Tehoa ja kestävyyttä

PocketBook InkPad X:ssä on nykyaikainen kaksiytiminen suoritin, joten kaikki tehtävät sujuvat helposti ja nopeasti. Laitteessa on 2 000 mAh:n akku, minkä ansiosta yksi lataus riittää jopa kuukauden ajan. PocketBook InkPad X:ssä on lisäksi kansianturi, joten e-lukulaite siirtyy automaattisesti lepotilaan, kun suojakansi suljetaan.

Tuotteessa on USB-C-liitäntä (USB 2.0) lataamiseen, ja siihen voidaan myös yhdistää kuulokkeet käyttämällä mukana toimitettavaa 3,5 mm:n äänisovitinta.

Käytä eri tiedostomuotoja ja kieliä missä tahansa

PocketBook InkPad X edistää PocketBookin tavoitetta täydellisestä vapaudesta, mikä näkyy jokaisessa yksityiskohdassa. E-lukulaite tukee 19 kirjatiedostomuotoa, neljää kuvatiedostomuotoa (JPEG, BMP, PNG ja TIFF) sekä kolmea äänitiedostomuotoa (MP3, M4B ja OGG). Mitä useampaa muotoa laite tukee, sitä enemmän mahdollisuuksia lukijalla on.

Uusi malli sopii täydellisesti myös niille, jotka opiskelevat kieliä tai matkustavat paljon. Valmiiksi asennetuista Abbyy Lingvo® -sanakirjoista voi tarkistaa tuntemattomien sanojen merkityksen, mikä helpottaa vieraskielisten kirjojen lukemista.

PocketBook InkPad X on osa globaalia PocketBook-ekosysteemiä. PocketBook Cloud -palvelun avulla voit lähettää kirjoja e-lukulaitteeseen, siirtää yksittäisiä tiedostoja tai koko kirjaston älypuhelimeen ja muihin laitteisiin sekä synkronoida lukukohdat, kirjanmerkit ja muistiinpanot.

PocketBook InkPad X vie lukemisen uusiin ulottuvuuksiin.

Takaisin
Aa HD