PocketBook InkPad 3 Pro – tasokas e-kirjojen lukulaite isolla näytöllä

30. heinäkuuta 2019

PocketBook esittelee ylpeänä PocketBook InkPad 3 Pron. Kyseessä on 7,8-tuumaisen e-kirjojen lukulaitteen uusi malli, jossa on nyt vesisuojaus ja Bluetooth-yhteys. Lisäksi uudessa PocketBook-mallissa on tuttuun tapaan tyylikäs muotoilu, SMARTlight ja äänilähtö, joten se on e-lukulaitteiden kärkikastia.

Suuri e-kirjojen lukulaite tarjoaa enemmän mahdollisuuksia

Uusi PocketBook InkPad 3 Pro vastaa kooltaan perinteistä kirjaa, ja siinä on 7,8 tuuman E Ink Carta™ HD -näyttö (1404 x 1872) 300 dpi:n resoluutiolla. Tällainen näyttö häivyttää perinteisen ja e-kirjan eron lähes kokonaan, sillä lukulaitteen koko on mahdollisimman lähellä keskivertoa painettua kirjaa. Uuden sukupolven näytön ansiosta et edes huomaa käyttäväsi lukulaitetta. Silmiin ei kohdistu rasitusta ja tiedot on helpompi omaksua – aivan kuin lukiessa tavallista painettua kirjaa.

Nauti lukemisen vapaudesta

PocketBook InkPad 3 Pron ansiosta voit turvallisesti nauttia lukemisesta kaikkialla: kylpyammeessa, uima-altaalla, rannalla tai jopa sateessa. Tämä uusi e-kirjojen lukulaite on kauttaaltaan vesitiivis. Vain mikronien paksuinen pinnoite suojaa laitteen sisäistä elektroniikkaa luotettavasti mahdollisilta kosteuden tai nesteiden aiheuttamilta vahingoilta. IPX8-suojauksen ansiosta laite voi olla makeassa vedessä enintään 2 metrin syvyydessä 60 minuutin ajan vaurioitumatta.

Kotelo tarjoaa paremman suojan

PocketBook InkPad 3 Pron mukana toimitetaan kätevä musta kotelo, joka antaa lisäsuojaa mekaanisilta vaurioilta. Lisäksi se pienentää laitteen virrankulutusta. PocketBook InkPad 3 Prossa on integroitu kansianturi, joka asettaa laitteen automaattisesti lepotilaan, kun se laitetaan koteloon.

Fiksuja ominaisuuksia fiksuun elämäntyyliin

SMARTlight-teknologia on muutakin kuin pelkkä etuvalo. Tämä toiminto tasapainottaa näytön kirkkautta ja värilämpötilaa automaattisesti valaistuksen ja kellonajan mukaan. Käyttäjä voi manuaalisesti säätää etuvalon kirkkautta ja värilämpötilaa kirjan sivulta käsin. Lisäksi näytön kirkkausasetuksista on mahdollista luoda malleja, mikä helpottaa lukulaitteen käyttöä ja säästää aikaa.

Myös äänikirjojen ystäville

PocketBook InkPad 3 Pro tarjoaa paljon valinnanvaraa erilaisille käyttäjille: lukemisen ohella kirjoja voi kuunnella micro-USB-äänisovittimen ja langattoman Bluetooth-yhteyden ansiosta. Laite tukee suosittuja mp3- ja m4b-äänitiedostomuotoja, joten voit kätevästi kuunnella äänikirjoja ja lisätä niihin kirjanmerkkejä. Tai sitten voit kuunnella musiikkia lukiessasi!

Eräs PocketBook InkPad 3 Pron hyödyllisistä ominaisuuksista on Teksti puheeksi -toiminto, joka tekee siitä todellisen tarinankertojan. Toiminnon ansiosta laite voi muuttaa e-kirjan tekstin puheeksi ja lukea laitteen kirjastossa olevia tekstitiedostoja ääneen.

Nopea laite joka tehtävään

PocketBook InkPad 3 Pro on varustettu suorituskykyisellä kaksiytimisellä suorittimella ja 1 gigatavun RAM-muistilla, mikä tekee siitä huomattavasti nopeamman. Tämän ansiosta sovellukset ja palvelut avautuvat nopeasti ja sivunvaihdot ovat sujuvia.

1 900 mAh:n akun ansiosta voit lukea viikkokaupalla lataamatta laitetta. Sisäistä muistia on nyt 16 gigatavua, joten tilaa on yli 3 000 kirjalle. PocketBook InkPad 3 Pro tukee 19 kirjatiedostomuotoa ja neljää kuvatiedostomuotoa (JPEG, BMP, PNG ja TIFF). Tiedostot voi helposti siirtää lukulaitteeseen Wi-Fi-yhteyden sekä Dropbox-, Send-to-PocketBook- ja PocketBook Cloud -verkkopalveluiden avulla.

Lisäksi PocketBook InkPad 3 Prossa on valmiiksi asennettuna Abbyy Lingvo® -sanakirjat 24 kieliyhdistelmällä. Tämä helpottaa vieraskielisten kirjojen lukemista ja kääntämistä ja voi osoittautua käteväksi matkoilla.

Tyylikäs ja kevyt lukulaite – ihanteellinen kumppani

PocketBook InkPad 3 Pro erottuu joukosta suuren 7,8 tuuman HD-näyttönsä ansiosta. Laitteen mitat ovat 195 x 136,5 x 8 mm, mutta se painaa vain 225 grammaa – se siis kulkee kätevästi mukana niin kaupungilla kuin kaukomatkoillakin.

Lisäksi laitteessa on tyylikäs ja harkittu muotoilu, joka heijastelee viimeisimpiä kansainvälisiä trendejä. Laite ei ainoastaan näytä hyvältä, vaan se on myös erittäin ergonominen ja kätevä käytössä. Sitä on helppo pidellä kädessä ja sitä voi hallita jopa yhdellä kädellä.

PocketBook InkPad 3 Pro – e-kirjojen lukulaitteiden kärkikastia

Takaisin
Aa HD