Vuoden 2021 viisi parasta e-kirjojen lukulaitetta: kaksi PocketBook-mallia ylsi arvostetulle listalle

10. joulukuuta 2021

PocketBook InkPad Color ja PocketBook InkPad Lite – nämä kaksi mallia pääsivät vuoden 2021 viiden parhaan e-lukulaitteen listalle. Listan kokosi Goodereader, joka on yksi arvostetuimmista englanninkielisistä verkkolehdistä e-lukemisen saralla.

PocketBook-laitteet ovat aina erottuneet joukosta innovatiivisuudellaan ja ainutlaatuisilla ominaisuuksillaan, jotka tarjoavat ylivertaisen lukukokemuksen. Tämä on huomattu myös Goodereader-sivustolla, joka suosittelee katsojilleen ensimmäistä suurella E Ink Kaleido™ Plus -värinäytöllä varustettua e-lukulaitetta sekä edullisinta 9,7 tuuman näytöllä varustettua e-lukulaitetta.

PocketBook InkPad Color ylsi viidennelle sijalle vuoden 2021 parhaiden e-lukulaitteiden listalla. Arviossa kiitellään innovatiivista E Ink Kaleido ™ Plus -värinäyttöä, joka sopii ihanteellisesti sarjakuvien, mangan, sarjakuvaromaanien ja PDF-tiedostojen lukemiseen.

Kolmannelle sijalle ylsi toinen PocketBookin uutuus eli InkPad Lite, joka julkistettiin tänä syksynä. Tässä laitteessa huomion kiinnittää suuri näyttö ja uudistettu muotoilu, jossa on säätöpainikkeet sivulla. Eikä hinnassakaan ole valittamista – PocketBook InkPad Lite on nimittäin edullisin 9,7 tuuman näytöllä varustettu e-kirjojen lukulaite.

PocketBook lanseeraa lukemisen ystävien iloksi säännöllisesti uusia malleja, joissa on ainutlaatuisia teknologioita ja toimintoja, erikokoisia näyttöjä jne. Näin teimme myös vuonna 2021, ja peräti kahden PocketBook-mallin yltäminen Goodereaderin arvostetulle listalle kertookin tuotteidemme suosiosta ja merkityksellisyydestä.

Voit katsoa Goodereaderin arvion vuoden 2021 viidestä parhaasta e-kirjojen lukulaitteesta kokonaisuudessaan täältä.


Takaisin
Aa HD