PocketBookin hittimainokset: uusi hämmästyttävien seikkailujen kausi on täällä!

1. marraskuuta 2021

PocketBook esittää tänä syksynä YouTubessa: vuoden odotetuin mainosensi-ilta – neljä uutta Inside your PocketBook -mainossarjan jaksoa, jotka rikkovat maailmojen välisiä raja-aitoja. Luvassa on lisää seikkailuja, fantasiatarinoita ja hämmästyttäviä juonenkäänteitä. Ole kuitenkin varovainen, sillä koskaan ei voi tietää, minne kirjan sivu johtaa!

Hyvät asiat ansaitsevat saada jatkoa. Neljän ensimmäisen jakson ensi-illasta on kulunut vuosi: nyt PocketBook esittelee toisen kauden mainossarjasta, jossa kurkistetaan kirjojen kansien väliin kätkeytyviin uskomattomiin maailmoihin.

Uudet brändivideot ovat osa YouTubessa ja sosiaalisessa mediassa esitettävää massiivista PocketBook-kampanjaa, jonka tavoitteena on edistää e-kirjojen lukemista. Kampanja perustuu Inside your PocketBook -ideaan: se korostaa niitä tuhansia ihmeellisiä maailmoja ja sankareita, jotka odottavat lukijaa PocketBook-e-lukulaitteessa.

Ensimmäisellä kaudella pakenimme pahiksia salaisen agentin ja hänen yllättävän kumppaninsa seurassa, pidimme hauskaa upeissa tanssiaisissa, opettelimme lentämään luudalla ja päädyimme satuhirviön pesään.

Toinen kausi tuo mukanaan vieläkin yllättävämpiä ja tajunnan räjäyttäviä seikkailuja. Rentoudu ja valmistaudu nauttimaan neljästä uudesta jaksosta:

Student's Horror

Synkän viktoriaanisen kartanon hämärät käytävät ja kierreportaat kätkevät monia salaisuuksia. Joten kun näemme säikähtäneen tytön pakenevan tuntematonta vaaraa, on parasta seurata häntä kiireesti. Vaan kukapa väittää, että olisimme täysin turvassa lukitun oven takana?

Epic Bath Fantasy

Jos jopa rohkea haltia ja kääpiö hiiviskelevät hiljaa metsässä, lähistöllä täytyy piileskellä jotain karmivaa! Ota vaarallinen tehtävä vastaan sankarin ja hänen fantasiahahmojoukkonsa seurassa. Olkoon kirveen, jousen ja vessaharjan voima kanssanne!

Sunbed Western

Villi länsi ei ole heikkohermoisten paikka – kaikkihan tietävät, miten siellä ratkaistaan kahinat. Kun korttipeli ei suju suunnitelmien mukaan, sankarin on toimittava salamannopeasti. Voimme vain toivoa, että hänellä on riittävästi kuteja aseessaan. Tai aurinkovoidetta...

Chic Knight

Kukapa ei haluaisi olla ritari? Jokainen keskiaikainen soturi on valmis uhraamaan mitä tahansa moisen kunnian eteen. Tai mitä tahansa paitsi kampauksensa! Etkö usko, että tyyli voi mennä kuninkaan edelle? Katso video loppuun asti, niin kenties asetut tyylitietoisen ritarimme puolelle!

Katso PocketBookin jännittävän mainossarjan toinen kausi ja palauta mieleesi ykköskauden hauskat jaksot. Muista myös YouTube-hitti, josta kaikki alkoi: kyseinen 360 asteen mainosvideo, jossa seikkailevat Sherlock, Dracula ja Lumikuningatar, on kerännyt jo yli 15 miljoonaa katselukertaa.

PocketBook avaa oven taianomaisiin maailmoihin! Käännät vain sivua.

Takaisin
Aa HD