PocketBook Color ja PocketBook Touch Lux 5 – kaksi odotettua e-kirjojen lukulaitetta tulevat myyntiin

28. heinäkuuta 2020

PocketBook lanseeraa kaksi odotettua uutuustuotetta, jotka vievät e-kirjojen lukunautinnon uuteen ulottuvuuteen. Saammeko esitellä: PocketBook Color – Euroopan ensimmäinen värinäytöllä varustettu e-kirjojen lukulaite, jossa on 6-tuumainen E Ink Kaleido™ -värinäyttö. Ja PocketBook Touch Lux 5 – maailman kevyimpiin kuuluvan suositun e-lukulaitteen uusi sukupolvi nyt SMARTlight-teknologialla varustettuna.

PocketBook Color – tervetuloa värit

PocketBook Color vie e-kirjojen lukemisen uuteen ulottuvuuteen ePaper E Ink Print Color -teknologian ansiosta. Kuvitetut lastenkirjat, sarjakuvat, oppikirjat ja ammattikirjallisuus ovat nyt inspiroivampia ja informatiivisempia E Ink -näytöltä luettuna. Laitteessa on lisäksi Bluetooth ja se tukee äänitiedostoja.

Värejä E Ink -näytöllä

Uusi E Ink Kaleido™ -näyttö näyttää 4 096 väriä, ja siinä on kaikki E Ink -teknologian tunnusomaiset ominaisuudet. Mustavalkotilassa näytössä on 300 dpi:n HD-resoluutio, minkä ansiosta e-kirjoissa on terävä kontrasti. E Ink Kaleido™ -näyttö tarjoaa optimaalisen mukavuuden ja suorituskyvyn etuvalon ollessa päällä. Lisäksi käyttäjät voivat helposti säätää kunkin kirjan väriasetuksia, kuten kontrastia, kirkkautta, gammakorjausta ja kylläisyyttä.

Bluetooth ja audio – kaikki tarvittava äänikirjojen kuuntelijoille

PocketBook Color tukee kuutta suosittua äänitiedostomuotoa, mikä on ilouutinen äänikirjojen ja musiikin ystäville. Bluetooth mahdollistaa langattomien kuulokkeiden liittämisen tai äänikirjojen kuuntelemisen auton audiojärjestelmän kautta. Teksti puheeksi -toiminto puolestaan mahdollistaa tekstitiedostojen lukemisen ääneen 16 kielellä.

Lukuelämyksiä missä tahansa

Tämä e-kirjojen lukulaite on pienen kokonsa (161,3 × 108 × 8 mm) ja keveytensä (vain 160 g) ansiosta ihanteellinen valinta niille, joille lukeminen on olennainen osa arkea. Kätevän kokoinen laite kulkee mukana kaikkialle: PocketBook Color mahtuu vaivatta koulureppuun, käsilaukkuun ja jopa takin taskuun. Etuvaloteknologia mahdollistaa lukemisen valaistuksesta riippumatta: joukkoliikennevälineissä, kahviloissa ja jopa teltassa yöpuulle mentäessä. Lukulaitetta voi pidellä mukavasti yhdellä kädellä, ja sivua voi kääntää helposti kosketusnäytöltä tai etupaneelin painikkeilla.

Luo oma kirjasto!

PocketBook Color tukee jopa 29:ää tiedostomuotoa: 19:ää kirja-, kuutta ääni- ja neljää kuvatiedostomuotoa. Se kuuluukin myös tässä suhteessa maailman johtaviin e-kirjojen lukulaitteisiin ja tarjoaa mahdollisuuden ladata sisältöä muuntamatta. Lisäksi laitteessa on 16 Gt:n sisäinen muisti ja paikka enintään 32 Gt:n muistikortille, joten siihen mahtuu valtava sähköinen kirjasto.

Tuottavuutta ja energiatehokkuutta

E-kirjojen lukulaitteessa on tehokas kaksiytiminen suoritin, joka suoriutuu tehtävistä vaivatta: tiedostot avautuvat nopeasti, sivut kääntyvät sujuvasti ja tiedot synkronoidaan hetkessä pilvipalveluihin jne. Tehokkaan 1 900 mAh:n akun ansiosta laitetta voi käyttää jopa kuukauden yhdellä latauksella. Eräs kätevä akkua säästävä toiminto on kansianturi, jonka ansiosta laite siirtyy automaattisesti lepotilaan, kun kansi suljetaan.

Yksilöllinen väri ja tyylikäs muotoilu

PocketBook Color on huomiota herättävän tyylikäs: harkittu muotoilu tekee laitteesta aivan erityisen. Yksilöllinen Moonlight Silver -väri täydentää e-kirjojen lukulaitteen keveyttä ja ainutlaatuisuutta.

PocketBook Touch Lux 5 – ikiklassikko uusilla supervoimilla

6 tuuman E Ink Carta™ -HD-näyttö, älykäs SMARTlight-toiminto ja vain 155 gramman paino: PocketBook Touch Lux 5 on erinomainen valinta niille, jotka haluavat viettää vapaa-aikansa miellyttävien ja turvallisten lukuhetkien parissa.

Älykäs SMARTlight

SMARTlight-teknologian ansiosta lukeminen on erittäin miellyttävää valaistuksesta riippumatta, sillä näytön kirkkautta ja värilämpötilaa säädetään automaattisesti. Etuvaloa voi käyttää automaattitilassa, mutta sen kirkkautta ja värilämpötilaa on mahdollista säätää myös manuaalisesti. Asetukset voi tallentaa malleiksi, jotta ne voi myöhemmin valita nopeasti ja ottaa käyttöön. Näytön kirkkautta ja värilämpötilaa voi säätää pyyhkäisemällä näyttöä sormella, eikä lukemista tarvitse keskeyttää.

Silmäystävällinen näyttö

PocketBook Touch Lux 5 on varustettu 6 tuuman E Ink Carta™ -HD-monianturinäytöllä, joka on todella luotettava ja turvallinen. Tämän teknologian ansiosta näytön optiset ominaisuudet vastaavat lähes täysin perinteisen kirjan sivua. Käyttäjä voi siis nauttia lukemisesta tuntien ajan silmille turvallisella tavalla ja ilman keskittymisen herpaantumista. Lisäksi E Ink -näyttö ei heijasta kirkkaallakaan auringonpaisteella, mikä mahdollistaa miellyttävän lukukokemuksen ulkona – rannalla, puistossa tai vaikkapa parvekkeella.

Todella kevyt ja uskomattoman tyylikäs

Uusi malli pitää yllä maineikkaan Touch Lux -malliston perinteitä, ja sen muotoilu sai Red Dot Award -palkinnon vuonna 2019. Tyylikäs laite sopii niin rentoon kuin virallisempaankin tyylin. Laite erottuu joukosta paitsi muotoilunsa, myös tyylikkäiden väriensä ansiosta. Värivaihtoehdot ovat klassinen Ink Black ja kaunis Ruby Red. Tämä uusi e-kirjojen lukulaite on uskomattoman kevyt ja ergonominen: se painaa vain 155 grammaa.

Tehokas suoritin, 19 tiedostomuodon tuki ja runsaasti tilaa kirjoille.

Uuden kaksiytimisen suorittimen ansiosta PocketBook Touch Lux 5:n käyttö on entistäkin miellyttävämpää: sovellukset ja kirjat avautuvat nopeammin ja sivut kääntyvät sujuvammin. Laitteessa on 8 Gt sisäistä muistia. Sen lisäksi laite tukee jopa 32 Gt:n muistikortteja, joten tilaa riittää kokonaiselle sähköiselle kirjastolle. PocketBook-lukulaitteet tunnetaan siitä, että ne tukevat useita tiedostomuotoja. PocketBook Touch Lux 5 ole poikkeus: malli tukee 19:ää kirjatiedostomuotoa ja neljää kuvatiedostomuotoa, joten tiedostojen muuntamiseen ei tuhlaannu aikaa.

Yli kuukausi aktiivista lukemista yhdellä latauksella

Tämä e-kirjojen lukulaite on erittäin energiatehokas E Ink -teknologian ansiosta. PocketBook Touch Lux 5:llä voi lukea päivittäin yli kuukauden ajan yhdellä latauksella. Laitteessa on kansianturi, joka säästää akkuvirtaa merkittävästi: laite siirtyy automaattisesti lepotilaan, kun kansi suljetaan.

Takaisin
Aa HD